GOSTUJUĆA POBJEDA RUDARA U GOJANCU

                                 PLITVICA (Gojanec) – RUDAR

                                                   0 : 1 ( 0:1)

 

Pobjedom u gostima kod Plitvice započeo je Rudar svoje putešestvije u  novoj MŽNL ČK-VŽ. Kako su u klubu i najavljivali da će od početka krenuti na sam vrh tablice te da će svoje obećanje pokušati ispuniti dokazali su i ovom pobjedom u gostima.

 

Odlično je Rudar krenuo u utakmicu i već od početka pokazao svoje ambicije još kada je D.Šoltić u 5. min.doveo Rudar u vodstvo činilo se  da će danas imati lak posao.

 

 Puno bolja ekipa je cijelo prvo poluvrijeme bio Rudar i stvorio nekoliko super izglednih pozicija za gol , ali ovaj put lopta nikako nije htjela u mrežu. Uobičajeno je da ekipa koja ne iskoristi svoje prigode bude kažnjena no to se ovaj puta nije dogodilo. Iako je domaćin drugo poluvrijeme imao laganu inicijativu  nisu uspjeli ni jednom ozbiljnije ugroziti gol  lapornika.

 

 Rudar je mirno i rutinirano priveo utakmicu kraju, a jedina je šteta što zaslužena pobjeda nije izražena većim rezultatom. Iduće subote u goste Rudaru dolazi ekipa Mladosti iz Preloga koja je ovaj vikend bila uspješna i sa  4 : 0 pobijedila ekipu Plitvice. Biti će to još jedan poticaj igračima Rudara da nastave dobrim igrama i osvoje tri boda na domaćem terenu.

 

SASTAVI:

 

LITVICA /G/ : Kos , Horvat /72.Horvat V./ ,Zgrebec , Črnila / 85.Đurasek/ Horvat M. ,Buhin , Črnila , Pomper /62.Blaži / Ister , Kocijan , Tkalčec

pričuve : Kišiček , Horvat V. , Melnjak , Gredelj , Pomper M. , Blaži, Đurasek

 trener : Pomper Miroslav

 

RUDAR: M.Rajf , Mihalic , Šprajc , Vuri , Vurušić /70.Levačić Den./, D.Šoltić /90. Liklin/ , Novak /60.Knežević/ , Čalopa , N.Šoltić , Berdin / 88.Zadravec /, M.Šoltić  pričuve : R,Rajf , Den.Levačić , Šardi , Dan.Levačić , Knežević , Zadravec , Liklin  trener : Goran Vincetić

Strijelac  5.min. D.Šoltić

 

SUCI : Juras Bojan , Sukanec Dražen , Horvat Matija

DELEGAT: Petek Nikola

 

Žuti kartoni : Rudar – Vurušić Boris

                                        Šoltić Dario

 

                                                                                                          (Z. Rihtarec)