Gornji i Donji kraj odigrat će utakmicu 31. svibnja 2024. godine na izletištu “Fusek”

Tradicionalna nogometna utakmica Gornjeg i Donjeg kraja u Murskom Središću odigrava se već desetljećima.

Prošle godine pobjedu je odnio Donji kraj, a kako će završiti ovogodišnji okršaj na Vama je da dođete vidjeti na Izletište “Fusek” u petak 31. svibnja 2024. godine u 18:00 sati.

Ekipe se pripremaju, navijači su još spremniji, a ne očekuju se nikakvi neredi. Pozivamo Vas da dođete u što većem broju, podržite svoje favorite, osvježite se u Skela baru i uživate u ambijentu divne prirode uz rijeku Muru.

Netom prije tradicionalne nogometne utakmice 31.svibnja 2024. godine u 17:00 sati na prostoru Izletišta “Fusek” održat će se Vježba evakuacije i spašavanja na Skeli Fusek – POPLAVA 2024. U vježbi će sudjelovati djelatnici Policijske postaje Mursko Središće, vatrogasci DVD-a Mursko Središće, vatrogasci Javne postrojbe Čakovec, Hrvatska gorska služba spašavanja – stanica Čakovec, Zavod za hitnu medicinu – ispostava Mursko Središće i Gradsko društvo crvenog Križa Čakovec.

Cilj vježbe je uvježbavanje i podizanje razine osposobljenosti operativnih snaga sustava civilne zaštite te drugih sudionika u sustavu civilne zaštite, podizanje spremnosti, obučenosti, opremljenosti i koordinacije sustava civilne zaštite u slučaju većih intervencija.

Pozivamo Vas na skelu “Fusek” da doznamo Koliko smo spremni za krizne situacije.

 

(GMS)