GORAN VINCETIĆ TRENER RUDARA U NAJAVI 2.KOLA MŽNL ČK-VŽ

U subotu 23.08.2014. godine u 2 kolu MŽNL Međimurje – Varaždin Rudar na svom ognjištu na Šuderki dočekuje ekipu Mladost-Komet iz Preloga.

O nadolazećem susretu kao i o situaciji u ekipi i još koječemu porazgovarali smo sa trenerom Rudara gospodinom Goranom Vincetićem.

U svom osvrtu na pripreme trener Vincetić je istaknuo da je odigrano 9 utakmica od toga je izvojevano 8 pobjeda i doživljen je jedan poraz. Istaknuo je  odličan pristup i odaziv na treninge i posebno pohvalio starije igrače koji su bili primjer u zalaganju i dolascima. Svi igrači su jako dobro prihvatili nove metode treninga  što je za svaku pohvalu.

 

„Prošle nedjelje u Gojancu smo odigrali jako dobru utakmicu koncentrirano kroz čitav susret što je jako bitno naročito kad igraš u gostima . Nakon ranog vodstva nisu iskorištene 3,4 izgledne prilike kako bi se osigurala što mirnija završnica. Pokazali smo da možemo u situaciji kad svaka greška može biti kobna zadržati koncentraciju i sačuvati praznu mrežu.

U subotu nam dolazi težak protivnik koji ima iskustvo igranja u 3 ligi , više igrača sa nastupima u 1.i2. ligi te visoku domaću pobjedu od 4:0 protiv Plitvice iz Selnika . Očekujem jednu tvrdu i dinamičnu utakmicu u kojoj ako budemo igrali odgovorno uz pomoć naših navijača možemo osvojiti nova tri boda.“

Evo to su bile riječi novoga stratega Rudara , a na navijačima je da u subotu napune tribine i pomognu lapornikima svojim navijanjem u osvajanju novih bodova. Zato u subotu svi na Šuderku i pomozimo igračima na što boljem startu u novoj ligi na domaćem terenu.  LAPORNIKI SRETNO !!!!!!!!!!!!!

 

                                                                      (Z. Rihtarec)