GOLIJADA RUDARA – 14 KOMADA DINAMU IZ ŽIŠKOVCA

Nikakvih problema Rudar nije imao u prvom kolu kupa Međimurja sa skromnom ekipom Dinama iz Žiškovca. Malo jači trening kojeg su iskoristili svi igrači koji su nastupili u današnjem susretu. Rudar je nastupio bez trojice standafnih igrača prve jedanaestorice M. Šoltića (povreda) te Vurušića i Novaka koji su na godišnjem odmoru na moru.

Prevelika je razlika u kvaliteti između ovih dviju ekipa tako da je Rudar ovu utakmicu jednostavno iskoristio za uigravanje , a i radu na efikasnosti ekipe. Ozbiljnim pristupom utakmici  igrači su ispunili zamisli trenera Pavlekovića te zato sutra  umjesto treninga imaju slobodan dan. Utakmica je bila riješena već u prvom dijelu kada je Rudar  sa 0 : 6 riješio sve dvojbe , a golijada se natavila u drugom dijelu do konačnih 1 :  14. Domaćinu ostaje utjeha da su ipak postigli počasni zgoditak za sav trud koji su uložili za ovu utakmicu.

NK DINAMO (Žiškovec)  – NK  RUDAR   1 :14 (0:6)

Strijelci za Rudar D.Šoltić 5 , Podgorelec 2, V.Knežević 2 , H.Knežević , Čalopa ,Levačić , Radiković i Žerjav po 1.

 

Protivnik u slijedećem drugom kolu  kupa  Rudaru biti će ekipe Drave iz D. Mihaljevca koja je porazila u prvom kolu ekipu Mladosti iz Selnice  sa 7 : 1. Utakmica se igra u D. Mihaljevcu u nedjelju 09.08.2015 u 18 sati.

 

(tekst i foto Z. Rihtarec)

unnamed (17)

unnamed

unnamed (18)

unnamed (1)

unnamed (2)

unnamed (5)

unnamed (6)

unnamed (4)

unnamed (7)

unnamed (8)

unnamed (9)

unnamed (10)

unnamed (11)

unnamed (12)

unnamed (13)

unnamed (14)

unnamed (15)

unnamed (16)