Godišnja skupština Škole nogometa Rudar – rezime rada s mladim nogometašima

U subotu, 05. ožujka održana je četvrta po redu godišnja skupština Škole nogometa „Rudar“ iz Murskog Središća. Predsjednik škole nogometa, Tomislav Sabo istaknu je da škola okuplja preko 100 djece u različitim kategorijama, i da se zahvaljuje svim sponzorima, gradu Mursko Središće na podršci i radu s mladim nogometašima. Voditelj škole nogometa, Mihael Božić prezentirao je stanje nakon polusezone. „Trenutno se trenira sa sedam kategorija uzrasta djece, a natječu se u Međimurskoj županijskoj ligi te u II. Hrvatskoj ligi – sjever.“ – istaknuo je između ostalog Mihael.

Sjednici su između ostalih prisustvovali predsjednik Međimurskog nogometnog saveza Kristijan Antolović koji je istaknuo važnost škole nogometa gdje se radi s mladim nogometašima koji su budućnost nogometa u Međimurju. Prisjetio se i same ideje osnivanja škole nogometa pred unatrag više godina kada je i sam bio uključen  u ideju, a na samom kraju pohvalio je rad škole i trenera te zaželio puno sreće u daljnjem radu i natjecanju.

Voditelj škole nogometa iznio je plan za narednu proljetnu polu sezonu koja počinje 19. ožujka, a i najavio organizaciju turnira za sve mlađe uzraste na kraju sezone u Murskom Središću, ali  i organizirani odlazak Škole nogometa „Rudar“ na međunarodni turnir u Crikvenicu od 10. do 12. lipnja.

Škola raspolaže sa šest licenciranih trenera i to redom: Leon Sanjković, Nino Vuri, Robert Jezernik, Mihael Lebar, Mihael Božić i Damir Zeljko.

 

Foto:

  • Radno predsjedništvo ŠN Rudar i predsjednik MNS-a
  • Članstvo na skupštini

 

Tajnik ŠN Rudar: Damir Perhoč