FOTOGALERIJA Započeo Europski tjedan sporta 2024. u gradu Mursko Središće

Kao što je bilo najavljeno jučer je započelo  obilježavanje Europskog tjedna sporta 2024 u gradu Mursko Središće . Tjedan  sporta započeo je u prijepodnevnim satima sportskim igrama  učenika 7. i 5. razreda te učenika koji pohađaju produženi boravak 2. i 4. razreda Osnovne škole Mursko Središće. Učenici su odradili vježbanje  koristeći  palice, utege , lopte , klupe  kao rekvizite  nakon čega su odradili po dvije elementarne igre.

U popodne satima članovi ŠN Rudar Mursko Središće , AK Mursko Središće , Mažoretkinja Mursko Središće  te KK „Rudar“ Mursko Središće uživali su u elementima nogometa, košarke i atletike.

Odmjerili su snage u pucanju penala, bacanju trica, slobodnom bacanju  u igri štafete. Na samom kraju odigrane su utakmice košarke između članova AK Mursko Središće i KK „Rudar“ Mursko Središće te nogometna utakmica ŠN Rudar Mursko Središće i Mažoretkinja Mursko Središće.

Bilo je borbenosti  i želje za postizanje što  boljeg rezultata u svim disciplinama i  završnim utakmicama no na kraju nikom nije bio bitan rezultat već veselje i radost što su popodne proveli u sportskom duhu i lijepo se družili.

U večernjim satima održane su vježbe oblikovanja i funkcionalni trening.  U vježbanje su se uključile članice USR „Sport za sve „ Mursko Središće  starije, srednje i mlađe dobi.

(GMS, foto: zr, Lucija )