FOTOGALERIJA Vrijedni Rudarovci na radnoj akciji uređivali svoju Šuderku

Lijep sunčan iskoristili su vrijedni članovi NK „Rudar“, ŠN „Rudar“ kao i uvijek sveprisutni veterani NK „Rudar“ za radnu akciju na nogometnom igralištu Šuderka.


Puno toga su danas zajedničkim snagama uradili kako bi se čim prije igralište i sam okoliš doveli u funkciju kako za treninge, a posebno za odigravanje utakmica pošto su one natjecateljske već na samom pragu.
Tako su se danas postavljali „tlakovci“ na ulasku na sam teren iz tunela, sijala se trava, pijeskom i zemljom poravnavalo se igralište, pa zatim valjalo te su se postavile i mreže na golove, a napravila se i priprema za saniranje rasvjete.


Kada tome dodamo još i stalne izvođače radova koji su postavljali stolice na tribine, a izvodili su se i završni radovi za postavljenje panela na krovištu i samim tribinama.
Stvarno je danas stadion Šuderka podsjećao na pravi mali mravinjak, a najviše nas je oduševilo to zajedništvo svih koji su bili na današnjoj radnoj akciji, pa čvrsto vjerujemo da će se ono nastaviti i u svim drugim aspektima suradnje NK „Rudar“ i ŠN „Rudar“.
(tekst i foto: zr)