FOTOGALERIJA Uvjerljiva pobjeda Rudara protiv fenjeraša Podravca iz Virja

Nakon niza slabijih rezultata, samoizolacije i drugih problema u klubu, Rudar je danas konačno ostvario pobjedu. Iako mu je protivnik bio Podravac iz Virja, posljednja ekipa na ljestvici koja je osvojila do sada samo tri boda, „laporniki“ ni u kom slučaju nisu podcijenili protivnika, nego su u borbenoj utakmici dali sve od sebe.

To je na kraju rezultiralo uvjerljivom pobjedom od 3:0 i nadamo se, kraj male krize koja se događa svim klubovima. Delegat je napomenuo da je domaćin ostvario zasluženu pobjedu, svi zgodici su postignuti regularno. Suđenje je bilo dobro, a ponašanje svih službenih osoba i igrača izuzetno korektno.

Prvi gol za Rudar postigao je protivnički igrač Lovro Horvat (autogol) u 20. minuti. Nino Patafta realizirao je druga dva zgoditka u 24. i 80. minuti.

 

NK Rudar – NK Podravac 3:0 (2:0)

NK RUDAR: Rajf, Škvorc, Mesarić. Vurušić, Patafta, Zadravec, Zrna, Zeljko, Šupljika Vinko, Vaš (Kovač, Šardi, Nedeljko, Murković)

Trener: Željko Domjanić

NK PODRAVAC: Ramaj, Tuba, Kozić, Jozić, Gilanj, Kovačić, Arap, Šokec, Horvat, Dodik, Furmek (Jamec, Drmenčić, Hontić, Miketić, Šumandi, Rukelj, Šarlija)

Trener: Luka kozić

Suci: Stjepan Barišić (Osijek), pomoćni: Marko Stolnik (Varaždin), Jasmin Horvat (Varaždin)

Delegat: Ivan Bračko (Koprivnica)

(rt, foto: Tin Tomanić)