FOTOGALERIJA U Pansionu „Ilonka“ u Murskom Središću Rudar održao svoju tradicionalnu završnu feštu „Rudarova noć“

U subotu, 23. prosinca 2023. godine u Pansionu „Ilonka“ Mursko Središće Nogometni klub Rudar održao je svoju tradicionalnu završnu godišnju zabavu „Rudarova noć“.
Dvjestotinjak gostiju odazvalo se ovoj tradicionalnoj zeleno-crnoj noći u kojoj su ispratili jednu zaista jednu uspješnu sportsku nogometnu godinu NK „Rudar“, a ujedno i uspješnu godinu Nogometne škole Rudar.


Zaista je lijepo bilo vidjeti toliko razdraganih i veselih gostiju kluba.
Fešta koja je potrajala dugo u noć odvijala se pod veselim taktovima „Retro banda“ koji kao i prijašnjih godina ni ove nisu iznevjerile zaista rasplesane i raspoložene prijatelje „Lapornika“.


I ove godine kao i prijašnjih klub se pobrinuo i za vrlo bogatu nagradama tradicionalnu Rudarovu tombolu pa je tako u samoj tomboli podijeljeno više od 650 nagrada, a one vrjednije otišle su u sretnije ruke.

Iz NK Rudar najljepše se zahvaljuju svim svojim gostima koji su im se pridružili u ovom lijepom završnom veselju, a ujedno svima njima kao i svim sportskim prijateljima te građanima Murskog Središća kao i žiteljima cijelog Međimurja i Hrvatske žele blagoslovljen i čestit Božić te sretnu novu 2024. godinu.
(tekst i foto:zr)