FOTOGALERIJA Prvo kolo lige Rudar 2022. – Atletskom klubu Međimurje tri prva mjesta

U subotu, 19. ožujka otvorena je četvrtak po redu trkačka liga „Rudar“ na šetnici u Murskom Središću. Uz organizaciju Trkačkog kluba „Rudar“, kojemu je na ruku išlo vrijeme, jer je dan bio kao stvoren za trčanje na otvorenom bio je to i dan druženja i razmjenu trkačkih iskustva.

Raspoređenih po kategorijama na stazama od 3100 i 6000 metara ukupno je nastupilo 123 trkača i trkačica. Na kraćoj stazi sudjelovao je 41 trkač i 37 trkačica, a najbrži je bio Saša Horvat iz AK Međimurja, do njega Marko Podvez i Darko Okreša. Kod žena, najbrža je bila Ivana Zeljko iz AK Međiurja, do njega Dubravka Horvat i Martina Jankulija.

Na dužoj, novoj stazi, onoj od 6000 metara sudjelovalo je 29 trkača i 16 trkačica. Najbrži je bio Krešimir Horvat iz AK Varaždina, do njega Darko Balić i Siniša Škvorc. Dok je kod žena najbrža bila Nada Siladi iz AK Međimurje, do nje Iris Jambrešić i nakon nje Monika Jalšovec.

Utrku je pratio i pozdravio sve trkače gradonačelnik grada Mursko Središće Dražen Srpak koji je najavio i uređenje staze od 6000 metara sa sitnim šljunkom da bude tvrđa podloga.

Organizator se na samom početku zahvalio svima što su se odazvali ovoj utrci, ali i pohvalio volontere koji su priskočili u pomoć oko organizacije utrke. Također su najavili sljedeće kolo, koje će se održati u subotu 02. travnja s početkom od 16 sati na istom mjestu, s možda pokojim iznenađenjem za početak proljeća.

 

TK Rudar

Foto: Tin Tomanić

SLUŽBENI REZULTATI: