FOTOGALERIJA Posljednjim kolom završila 5. trkačka Liga Rudar – evo tko su pobjednici

ZAVRŠILA JE 5. LIGA RUDAR: pobjednici na dužoj stazi bili su Vedran Rešetar i Ines Novinić dok su najbrži na kraćoj  bili Marko Podvez i Marina Sanjković! Čestitke svim trkačima!

U subotu 28. listopada održano je posljednje kolo 5. Lige Rudar 2023. uz Šetnicu sv. Barbare pokraj rijeke Mure u Murskom Središću. Lijepo, sunčano vrijeme poslužilo je trkačima i osiguralo odličnu atmosferu tijekom utrke i na proglašenju najboljih.

U muškoj kategoriji na stazi od 6 km ukupni je pobjednik nakon 6. kola Vedran Rešetar (AK Međimurje) iz Novog Sela Rok! Drugo mjesto je zauzeo Đorđe Šafarić (indiv), a treće Mario Sever (AK Međimurje).

U ženskoj kategoriji,  Ines Novinić (individ.) iz Peklenice zauzela je 1. mjesto. Iza nje su i Dijana Novak (AK Međimurje) i Senka Grabant (ind.)

Na kraćoj stazi od 3,1 km, u muškoj kategoriji prvo mjesto odnio je Marko Podvez (ind.) iz Dragoslavca, dok su iza njega  Darko Okreša (indiv.) iz Brezja i Marko Bobičanec (individ.) iz Novog Sela Rok.

Na kraćoj stazi, u ženskoj kategoriji prvo je mjesto pripalo Marini Sanjković (TK Rudar) iz Murskog Središća, drugo mjesto je zauzela Ena Oletić (AK Mursko Središće) Treće mjesto kod žena na kraćoj stazi pripalo je Nives Benc (indiv.).

Ligu su trčale i dvije odvažne djevojčice Ana Sanjković i Ena Vuri koje su zbog godinica izuzete iz ukupnog poretka, no pokazale su da su prava konkurencija odraslim trkačicama!

Čestitke svima na odličnim rezultatima koji su postignuti! Ove godine ukupno je nastupilo 125 trkača na obje staze i veseli nas što svake godine imamo i dosta novo prijavljenih osoba jer je najvažniji cilj ove lige potaknuti što veći broj ljudi na kretanje, vježbanje, trčanje..

Hvala svim sponzorima: Grad Mursko Središće, Polycan Aerosolsu, Hotel Klik, Sobočan Interijeri, Optika Briljant, Zlatar Posavec Bruno, Terme Sveti Martin, Haix, Wolf, Dika Štik, Željka Pintarić, frizerski salon S Style, cvjećara Salix i volonterima koji su bili tu kada nam je bila potrebna pomoć, jer bez njih ne bi bilo moguće organizirati cijelu ligu!

Ukupni rezultati su u prilogu:

TK RUDAR