FOTOGALERIJA Na SRC Zalešće održan prvi turnir u odbojci na pijesku u organizaciji OK Rudar

U subotu, 27. kolovoza 2023., na SRC “Zalešće” održan je prvi turnir odbojke na pijesku, čime je stvorena nova sportska tradicija. Organizacija turnira bila je rezultat suradnje između novo osnivanog Odbojkaškog kluba “Rudar” i sponzora – Caffe bar Picasso, Globe Garden Bar, Caffe bar Šajnović i Caffe bar Radnički.

Ovaj dinamični događaj privukao je brojne sudionike i gledatelje koji su uživali u borbi ekipa na terenu koji su odlično pripremili i uredili budući igrači kluba. Odbojka na pijesku, poznata po opuštenoj atmosferi, pružila je svima dozu zabave i adrenalina. Teren uz ribnjak SRC “Zalešće” stvorio je odličnu prigodu za turnir, a prisutni su navijali uz miris roštilja i muzike.

Odbojkaški klub “Rudar” zaslužuje pohvale za trud i entuzijazam u organizaciji ovog događaja. Ovaj sport povezuje ljude i potiče timski duh, a ovaj turnir nije samo natjecanje već i prilika za stvaranje novih prijateljstava.

Na kraju dana, organizatori su izrazili zahvalnost sponzorima, sudionicima i posjetiteljima jer su zajedno omogućili uspješno odvijanje turnira. Prvi turnir odbojke na pijesku na SRC “Zalešće” ostat će nezaboravan trenutak koji nas podsjeća na važnost sportskog duha i zajedništva.

OK Rudar
[FOTO – Ivano Gogić]