FOTO: Vrlo važna tri boda Međimurju donio Nino Patafta

Čakovečki nogometaši desetkovani su ušli u susret protiv čvrste i nezgodne ekipe Lučkog. Kup utakmica odigrana u srijedu s Varaždinom skupo je koštala Međimurje jer su se teže ozlijedili Škvorc, Marcijuš i Zanjko na koje trener Kristić nije mogao računati na ovoj utakmici.

Osim toga zbog tri žuta kartona nije nastupio Pušić i prije ozlijeđeni Munivrana. Iako se igralo u noćnom terminu ovaj puta posjeta je izostala i pred malobrojnom publikom skoro ništa se nije dešavalo u prvom poluvremenu sve do zadnje minute.

S jedne i druge strane upućeno je nekoliko dalekometnih udaraca da bi u posljednjoj minuti prvog dijela Međimurje došlo u vodstvo golom Patafte koji se najbolje snašao u jednoj gužvi u šesnaestercu gostiju.

U nastavku domaćini su mogli mnogo ranije prije posljednjeg sučevog zvižduka riješiti utakmicu. U dva navrata najbolji igrač utakmice Nino Patafta mogao je bolje reagirati, kao i Trojak i Šarić pa je ostalo minimalnih i zasluženih 1:0 za nova važna tri boda.

Ovom pobjedom i s osvojenih 11 bodova Međimurje je na visokom drugom mjestu iza vodećeg Varaždina, a može ih prijeći samo Šibenik ukoliko danas pobijedi Sesvete.

U slijedećem  kolu Međimurje odlazi na gostovanje  kod posljednjeplasiranog Dugopolja.

MEĐIMURJE – LUČKO 1:0  (1:0)

ČAKOVEC Stadion SRC Mladost

Gledatelja: 300

Sudac: Ivan Antunović (Velika Gorica)

Strijelac: 1:0 Patafta (45.)

MEĐIMURJE (4-3-3 ): Nemec-Pajić, Režić, Ptiček, Brcković-Hranilović (od 83. Sabol ), Marić (od 76. Tkalčić), Malenović-Trojak (od 59. Šarić ), Patafta , Karamarković

(Miljenko Dovečer, foto: Tin Tomanić)