FOTO Veselo na Šuderki: Škola nogometa Rudar u euforiji

Završila je polovica lige za male nogometaše, u Međimurskoj ligi gdje nastupa i ekipa Škole nogomet Rudar u kategoriji U-8 i U-9 mali nogometaši imaju 100 % učinak. U-8 je nanizao 5 pobjeda od 5 utakmica i čvrsto drži prvu poziciju. Ništa daleko nije niti kategorija U-9 gdje mali „Rudari“ ne znaju za poraz, i s 5 pobjeda trenutno su vodeća ekipa Međimurske lige.

Motivacije za daljnji rad i napredak ne nedostaje, a tome ih potiče i Uprava škole nogometa Rudar na čelu s predsjednikom Tomislavom Sabom, kao i samih roditelja koji su na jednom od treninga pripremili i slatko druženje svih roditelja, navijača i simpatizera koji daju veliku podršku radu Škole nogometa „Rudar“. Druženju su se pridružili i igrači NK Rudara, kao i navijači „Laporniki“. Bio je to još jedan vrhunskih bograč, roštilj, ćevapi, ražnjići. Sama informacija o utrošenom 20 kg mesa dovoljno govori da motivacije za navijanje i podršku ne nedostaje – ističu.

Polovica lige prošla je i u kategoriji II. Hrvatske lige – sjever. U kategoriji U-17 imaju 2 pobjede u nizu, te jedna izgubljena, dok je jedna utakmica bila odgođena. Slijede ih u stopu kategorija U-11 koji s 4 pobjede i 1 remijem drže 1. mjesto; dok U-13 kategorija ima 4 pobjede i 1 poraz i dijele 2. mjesto na tablici. Sljedeće kolo ŠN Rudar domaćin je ekipi koja ima isti broj bodova kao i oni.

U kategoriji U-15 koja još ne zna za pobjedu, i jednim remijem te četiri izgubljene utakmice drže sredinu tablice na 7. mjestu i ako je vjerovati atmosferi u svlačionici tek sada slijedi njihovo vrijeme pobjeda.

Rezultati govore sve, a sam koordinator ŠN Rudar, Mihael Božić napominje da žele gledati lijep nogomet, a bolji neka pobjedi, dok voditelj ŠN Rudar, Dražen Škvorc napominje da nema ljepšeg nego vidjeti puno igralište djece koji se bave sportom, a rezultati će doći sami po sebi.

Damir Perhoč