FOTO: Torpedo propustio dva gola prednosti, na kraju slavile vodeće Pušćine!

U subotu 12. rujna u Križovcu  je odigran derbi 3. međimurske lige između domećeg Torpeda i lidera na ljestvici Pušćina. Pošto su obje ekupe imale po 12 bodova, kao još dvije, znalo se da će pobjednik ove utakmice  možda zasjesti na čelo ljestvice.

Pušćine su ipak slovile kao favorit jer ekipa Torpeda s mnogo nladih i talentiranih igrača tek je u fazi nastajanja i pred njom je lijepa budućnost ako nastave kao do sada. Prvi dio derbija završio je bez golova, da bi u drugom poluvremenu Torpedo postigao dva zgoditka te su mnogi pomislili da je utakmica odlučena.

Međutim iskusne Pušćine nisu se ni tada predale već su nastavile još silnije te su prvo izjednačile, a na kraju drugim zgoditkom Levanića, “izgubljenu” utakmicu pretvorile u pobjedu od 2:3.

Ovo ipak ne bi trebalo predstavljati razočaranje igračima Torpeda jer to je nogomet, a u ovakvom susretu stekli su možda ono najdragocijenije, a to je bolno iskustvo za koje će sve učiniti da se više ne ponovi.

Pušćine su ovom “šokantnom” pobjedom zasjele na vrh ljestvice s 15 bodova, a u stopu ih prati Dubrava s istim brojem osvojenih bodova. Torpedo s 12 bodova zauzima treću poziciju i morati će iz prikrajka čekati neki kiks vodećeg dvojca.

(rt, foto: Tin Tomanić)