FOTO: Rudarovci radnom akcijom sanirali igrališta u Selnici i Križovcu

Igralište nogometnog kluba „Rudar“ iz Murskog Središća momentalno nije pogodno za igru i treninge zbog već znanog postavljanja tribina koje svakim danom sve više poprimaju završni izgled, a ujedno će ta pauza korištenja  terena dobro poslužiti i za sam oporavak istog.

Iz  NK „Rudar“  veoma su sretni i zadovoljni što su im u ovoj dosta delikatnoj prigodi u susret izašli Općina Selnica na čelu s načelnikom Ervinom Vičevićem kao i NK „Torpedo“ iz Križovca koji su klubu ustupili svoje terene na korištenje. Zbog toga im se iz Rudara i na ovaj način najljepše zahvaljuju.

Kako bi ekipe seniora Rudara i Škole nogometa „Rudar“ imali čim bolje uvjete na tim terenima u Rudaru i ŠN Rudar odlučili su da radnom akcijom čim više saniraju terene. Tako je danas u subotu na  svakom od ovih dvaju igrališta radila po jedna ekipa kako bi se tereni pripremili za njihovo valjanje u ponedjeljak.

Vrijedni članovi  Izvršnih odbora obiju Udruga  primili su se posla te sanirali terene čisteći ih od krtičnjaka kao i svih većih neravnina na terenima.

Dečki  svaka čast na trudu i ljubavi prema klubu !!!

(tekst i foto: zr)