FOTO Rudar poražen u pripremnoj utakmici od juniora Varaždina

VARAŽDIN (jun.)– RUDAR 3:0 (3:0)

U pripremnoj utakmici na umjetnoj travi NK Varaždin ekipa Rudara poražena je u srazu s juniorskom ekipom NK Varaždin rezultatom od 3:0.
Djeluje sam rezultat vrlo uvjerljivo, no treba istaknuti da je mogao biti i puno povoljniji za ekipu Rudara. Naime prvih dvadesetak minuta utakmice Rudar je bio ta ekipa koja je diktirala igru međutim falilo je efikasnosti i udaraca prema golu ekipe Varaždina. Previše je bilo tu bilo kombinatorike pred domaćim golom, a premalo direktnih udaraca prema samim vratima.
U desetak minuta Varaždin je riješio utakmicu kada je od tri upućena udarca u vrata Rudara u sva tri postigao zgoditke. Sva tri nakon velikih pogrešaka u obrambenom dijelu igre Rudara.
U drugom dijelu utakmice nije bilo zgoditaka ni s jedne strane.
Zaslužena pobjeda domaćina iako možda izražena prevelikim rezultatom.


Efikasnost je očito najveći problem koji momentalno zabrinjava trenera Andriju Balajića, no do samog prvenstva ima još vremena da se i taj dio igre ispravi.
Za ekipu Rudara nastupili su: Kodba, P. Nedeljko, Belaj, Antolović, Šardi , Puljić, N. Hlišć., S.Hlišć, Zeljko, Martinjaš, Cimerman – Srpak, Mikulić, Liklin, R. Debelec, Sakač, Perčić, Kolman

Nedostajali su: Vinko, Radiković, K. Nedeljko i Vaš.

(tekst i foto: zr)