FOTO Plavi i Rudar remizirali u prijateljskom ogledu

PLAVI – RUDAR 1:1(0:1)

Po dosta hladnom vremenu u prijateljskom oglednom susretu sastali su se u Peklenici na igralištu Pocurke domaći PlaviiRudar iz Murskog Središća.

U utakmici s malo prigoda obje ekipe postigle su po zgoditak. Rudar je poveo u prvom dijelu susreta zgoditkom Patrika Nedeljka u 26. minuti  dok su domaći postigli izjednačujući  zgoditak u samom finišu utakmice u 90. minuti, a strijelac je bio Siniša Čeko.

Svakako po prikazanom na utakmici mogu biti zadovoljniji domaćini jer su bez obzira na to što je Rudar imao veći posjed lopte, jako dobro parirali trećeligašu i bili veći dio utakmice ravnopravan suparnik.

Ako je Rudaru ovo trebala biti generalka onda će odnos na kup utakmici protiv BSK-a  morati biti puno ozbiljniji, a da ne govorimo o prvenstvenoj utakmici s Dinamom.

No vjerujemo da će do tih službenih utakmica trener Balajić uspjeti ekipu uvesti u pravi natjecateljski ritam.

SASTAVI :

Plavi: Rajf, Erdelja, Kanski, M. Rožman, I. Rožman, Tuksar, Lisjak, Trstenjak, Sobočan, Čeko, Antoković, Mutvar, Nerer, Jezernik, Simao, Novak, Matić, Povodnja

Rudar: Kodba, Šardi, Zeljko, P. Nedeljko , K. Nedeljko , Mikulić, N.Hlišć , Vaš, Martinjaš, Cimerman, Vinko, Puljić, Sakač, Debelec R., Debelec F., Mađarić, Kolman, Liklin, Perčić, S.Hlišć

(tekst i foto: zr)