FOTO NK Rudar Mursko Središće održao svoju redovitu Izvještajnu godišnju skupštinu

U prostorijama kluba NK Rudar Mursko Središće u petak u petak 19. travnja održao je pod predsjedanjem predsjednika Miljenka Zobića svoju redovitu Izvještajnu godišnju skupštinu .

Ono što bismo mi posebno istaknuli , a što je po nama bitno svakako je razrješenje dosadašnjeg blagajnika Denisa Bogdana, na njegov zahtjev zbog privatnih razloga te imenovanja novog Alena Kodbe koji je odmah i preuzeo tu novu dužnost.


Ono što je još bitno za reći da je usklađen Statut kluba s novim Zakonom o sportu tako da je ita pravna obveza riješena. Podneseno je i izvješće o financijskom stanju kluba koju je podnio novi blagajnik Kodba, a izvješća su podnijeli i predsjednik kluba Miljenko Zobić, predsjednik Škole nogometa Tomislav Sabo, a prezentaciju o radu seniorske ekipe podnio je trener kluba Damir Lepen Jurak.

Njihova izvješća donosimo u nastavku:
Izvješće predsjednika NK Rudara Miljenka Zobića

zobić izvješće 1

zobić izvješće 2
Izvješće trenera seniorske ekipe Damira Lepena Juraka(prezentacija)

SKUPŠTINA
Skupštinu su pozdravili te iznijeli svoja zapažanja predsjednik Nogometnog saveza Međimurja Kristijan Antolović te gradonačelnik Murskog Središća Dražen Srpak.


Skupštinu su prisustvovali osim prijatelja kluba i igrača, predstavnici Nogometnog kluba Plavi iz Peklenice te Nogometnog kluba Sokol iz Vratišinca.
Na kraju skupštine za sve uzvanike bio priređen malo domjenak.

(Tekst i foto: zr)