FOTO: Kupom Međimurja završila je sezona za Odbojkaški klub Plavi

 Rezultati su bili vrlo dobri, a bili bi sigurno i bolji da nije bilo ozljeda kod odbojkašica

Prošlu nedjelju odbojkašice su igrale posljednju prvenstvenu utakmicu. Protivnice su im bile druga ekipa Kaštela. Plavima je pobjeda trebala da osvoje 3. mjesto dok su Kaštelanke bile sigurne 2. Sredinom prvog seta za Plave se ozlijedila kapetanica ekipe Valentina Goričanec što je jako potreslo ekipu. Taj set su Plave izgubile, ali sljedeći osvajaju i dolaze do izjednačenja. Plave su se nastavile boriti i sve su učinile da bi pobijedile, ali Kaštelanke su bile bolje i zasluženo slavile.  Cijele sezone ekipu Plavih prate ozljede pa se umjesto borbe za prvo mjesto moraju zadovoljiti četvrtim mjestom.

U kupu Međimurja Plave su igrale protiv KOP-a Čakovec. Utakmica je bila vrlo neizvjesna. Čakovčanke dobivaju prvi set, Plave sljedeća 2, ali Čakovčanke preokreću rezultat i odnose pobjedu sa 3:2. Time je sezona za Plave završila.

Plavi su posljednju utakmicu igrali u finalu kupa Međimurja protiv međimurskog prvoligaša Centrometala. Plavi su pružili odličan otpor Centrometalu koji je zasluženo slavio i obranio titulu. Plavi su po setovima osvojili 16, 19 i 19 poena. Osim finala Kupa Plavi su osvojili prvo mjesto u prvenstvu. Sljedeće godine Plavi će igrati u višem rangu natjecanja, u 2. Hrvatskoj odbojkaškoj ligi, skupina sjever.

(Jurica Novak, foto: Tin Tomanić)