FOTO 3. NL SJEVER Rudaru minimalna pobjeda u srazu s Podravinom

RUDAR – PODRAVINA 1:0(0:0)

U 13. kolu 3. NL Sjever Rudar je na svom igralištu dočekao ekipu Podravine iz Ludbrega. Po dosta teškom terenu natopljenom kišom i s dosta blata, ali ipak po lijepom i sunčanom vremenu Rudar je uknjižio planirana tri boda,  malo teže nego se očekivalo iako gosti nisu previše ozbiljno ugrožavali domaći gol.


Rudar je cijelu utakmicu imao inicijativu i zasluženo došao do pobjede, no prema prikazanom ona je morala biti izraženija. Ali kao i već mnogo puta do sada efikasnost je ta koja kvari još bolji i ljepši pogled na ovu ekipu Rudara.
Jedini zgoditak na utakmici za pobjedu Rudara od 1:0 postigao je Silvio Radiković lijepim i odmjerenim udarcem s nekih 16 metara u 73. minuti, samo nekoliko minuta nakon što je ušao u igru.
Nakon ove pobjede Rudar se nalazi na trećem mjestu s osvojenih 26 bodova koliko ima i ekipa Pitomače na drugom mjestu, ali Pitomača ima i bolju razliku golova za cijeli jedan zgoditak.

REZULTATI:


U posljednjem kolu jesenskog dijela prvenstva Rudar odlazi još u goste kod posljednje plasirane ekipe
Virovitice gdje bi morao doći do bodova, a i popraviti gol razliku, kako to rade i ostali, te konačno jesen završiti na drugom mjestu.

Presjednik Nogometnog saveza Međimurja Kristijan Antolović u poluvremenu utakmice podijelio je medalje kategoriji U-15 te juniorima ŠN “Rudar” povodom osvajanja Kupa Međimurskog nogometnog saveza. Dečki čestitamo!!!!!

Recimo na kraju još i to da je NK “Rudar” nakon utakmice za sve one koji su željeli dijelio besplatni grah za oproštaj jesenske polusezoneu kulinarskoj majstoriji Rudija Mesarića i Marka Žganca.

(tekst: zr, foto: Tin Tomanić)