Fotogalerija: NK “Plavi” – NK “Hajduk Vindija” 0:1

S obzirom na upućene kritike od pojedinih naših čitatelja prema Muralistu, a u svezi nepraćenja derbi utakmice prošlog kola  Plavi – Hajduk Vindija dužni smo priopćiti sljedeće.

Naime Muralist je kao i uvijek do sada, popratio taj derbi putem našeg fotoreportera Tina Tomanića. Kako zbog malog broja  novinara nismo u mogućnosti prisustvovati svakom sportskom događaju, očekivali smo da će kao i svaki put do sada, Muralistu biti dostavljen zapisnik spomenute utakmice kako bi mogli dati izvjestaj. No na žalost to se ovaj put nije dogodilo ni od jedne strane, niti od Plavih kao niti od strane ekipe Hajduka Vindije. Muralist se ispričava svojim vjernim čitateljima što su zakinuti za izvještaj s tog gradskog derbija, no greška zaista ovaj put nije bila u nama.

Već više puta smo zamolili klubove za suradnju oko slanja izvještaja i fotografija s njihovih utakmica, no na žalost te naše molbe nisu naišle na neki veliki odaziv, svaka čast izuzecima.

Kako bi barem malo dočarali ambijent gradskog derbija u Peklenici gdje je Hajduk Vindija slavio s 0 : 1, donosimo vam fotogaleriju  s te utakmice, našeg fotoreportera Tina Tomanića.

(Z. Rihtarec,  foto Tin Tomanić)