FINIŠ NOGOMETNIH LIGA

MŽNL ČK-VŽ

Nakon dva neuspjeha u gubitka bodova NK Rudar domaćin je ekipi Graničara iz Kotoribe. Dakle u goste dolazi ekipa koja je svojim dosadašnjim rezultatima pokazala da se radi o vrlo kvalitetnoj i čvrstoj ekipi koja bolje partije pruža na gostujućim terenima. Rudarovci zato  OPREZ !

Iako prognostičari najavljuju kišu pozivamo sve vjerne navijače Rudara da dođu i pomognu ekipi u osvajanju tri veoma važna boda. Mislimo da su igrači svojom kvalitetom i znanjem sposobni nadoknaditi neigranje D. Šoltića te uknjižiti tri boda na dosadašnji zbroj bodova.

Utakmica se igra u subotu 21.11.2015.godine u 14,00 sati , a susret će voditi sudačka trojka na čelu sa P. Kolarićem mladim i veoma perspektivnim sucem. Pomagat će mu Čurila i Martan  , a delegat je Stjepan Perko.

I ŽML

Sokol iz Vratišinca u posljednjem 15.kolu jesenskog dijela prvenstva dočekuje ekipu Mladosti iz Svete Marije .  U nedjelju 22.11.2015 u 13,30 sati na teren ekipe će izvesti sudačka trojka D. Aldić , D.Novak , Balić delegat Krhač.

II ŽML  Skupina “B”

U subotu 21.11.2015.godine u 13,30 sati u Štrukovcu nas očekuje derbi između prvo i trećeplasirane ekipe Pobjede i Hajduka Vindije .

Domaćin Hajduk pobjedom ima priliku popeti se na sam vrh ljestvice što susretu svakako daje posebnu draž

Suci : Tomičić , B. Križarić ,Pnić delegat B. Kolarić.

Mura iz Hlapičine nakon uvjerljive pobjede nad ekipom D.Koncovćaka gostuje u nedjelju 22.11.2015 u 13,30 sati kod ekipe Zebanca.

Sude:  Toplišnjak , Kukovec , Sever delegat: Ž.Bacinger

U istom terminu Plavi iz Peklenice domaćini su ekipi Šenkovca. Sudačka trojka na ovom susretu je Juračić ,Novak Horvat  delegat: Podgorelec.

 

ŠN RUDAR

 

Svoj zaostali susret igraju u subotu 21.11.2015.godine igraju i ekipe ŠN Rudar HNS ligi Skupini Sjever Središte Varaždin i to protiv ekipe Mladosti iz Ždralova. Utakmice kategorija U-10 i U14 igra se u M.Središću u 10 i 11 sati ., dok kategorija U-12 svoj susret  igra u 10,00 sati na igralištu u Peklenici.

 

 

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

rud 27