Family park Zmajček i MSM organiziraju nogometni hakl

Family park Zmajček i Međimurska Sportska Mreža odlučili su početak ljeta začiniti  nogometnim haklom koji će se održati na novom terenu s mantinelama u sklopu Family park Zmajček.

Turnir za djecu igrat će se u četiri starosne kategorije, a oni najbolji bit će nagrađeni vrlo vrijednim nagradama. Također, domaćini pripremaju turnir i za seniorsku kategoriju.

MLAĐE DOBNE KATEGORIJE

Turnir će se odigrati u četiri kategorije:

  • U-7 (2013. i mlađi)
  • U – 9 (2011. i mlađi)
  • U – 11 (2009. i mlađi)
  • U – 13 (2007. i mlađi)
  • *cure u svakoj kategoriji mogu biti godinu dana starije

Vrlo vrijedne nagrade za najbolje osigurao je Hema Sport iz Donjeg Kraljevca, a organizator priprema iznenađenja za sve natjecatelje. Također, uz mali nogomet, u Family parku Zmajček čeka vas mnogo iznenađenje, kako za djecu, tako i za odrasle, a sve što vam pripremamo, otkriti ćemo vam nekoliko dana prije turnira.

Broj minimalno prijavljenih igrača po kategoriji je tri (osim u U-7 gdje će igrati 4 igrača u polju), dok svaka ekipa najviše može prijaviti 5 igrača (osim u 2013. gdje se mogu prijaviti 6 igrača).

SENIORI

U seniorskoj kategoriji organizator je pripremio vrlo vrijdne novčane nagrade. Svaka ekipa mora imati najmanje tri prijavljena igrača, a najviše njih pet. Kotizacija po ekipi iznosi 250 kuna.

Prijave se isključivo primaju na broj mobitela: 099 440 2093 (Međimurska Sportska Mreža) ili putem e -mail adrese: [email protected].

Ekipa iz Zmajčeka svakodnevno radi na malonogometnom terenu.

Uz dobar nogomet, organizator priprema i veliki izbor jela i pića te puno dodatnog sadržaja uz popularne cijene.

(Nikola Lukman)