Eva Varga 12-ta na Europskom prvenstvu mažoretkinja u Nizozemskoj

Proteklog vikenda u periodu od 06. – 08. listopada naša  Eva Varga, mažoretkinja iz Murskog Središća, kao  članica hrvatske reprezentacije sudjelovala je na Europskom natjecanju mažoretkinja u Nizozemskoj. Na Europskom natjecanju sudjelovalo je  800-tinjak natjecatelja koji su svoje koreografije odplesali u 6 različitih kategorija i u 3 dobne skupne.

Boje Hrvatske nosilo je ukupno 135 mažoretkinja i mažoreta iz različitih djelova lijepe naše. U odličnoj izvedbi  Eva Varga osvojila je 12. mjesto u kategoriji najmlađi –solo s rekvizitima sa temom brodolom u koreografiji Lare Podgorelec.

Sam plasma, biti članom Hrvatske reprezentacije i  odlazak na Europsko prvenstvo za Evu i  našu  Udrugu je  iznimno velika čast ogroman uspjeh, a osvojeno 12. mjesto velika nagrada za sav uloženi trud i marljivo svakodnevno treniranje.

Odlazak na ovo natjecanje bilo je jedno prekrasno iskustvo protkano druženjem među svim sudionicima bez obzira iz koje zemlje dolaze, mogućnost za  stjecanje novih vještina i znanja te jak vjetar u leđa za napredovanje  u daljnjem radu.

Kao i uvjek do sada i s ovog smo se natjecanja vratili zadovoljni, puni entuzijazma i nastavljamo sa treninzima  dalje  punim tempom  jer nas u nadolazećoj plesnoj godini očekuje niz nastupa, natjecanja, turnira i niz mogućnosti za dobre rezultate .

Ovim putem zahvaljujemo:

Gradu Mursko Središće, OŠ Mursko Središće, Hit Fasade j.d.o.o., Muraken Gym, Art  Caffe Bar Mursko Središće,  Park ‘s  Caffe Čaqkovec, obitelji  Varga, obitelji Matić i svim našim vjernim navijačima i pratiteljima koji su nas bodrili, navijali i omogućili da doživimo ovo prekrasno iskustvo.

(Lara Podgorelec)