EKSKLUZIVNO – KK RUDAR IGRA PROTIV ZADRA POVODOM 40 GODINA KLUBA

Točno za dva tjedna košarkaši Rudara, povodom 40 godina kluba ugostit će u prijateljskom susretu jedan od najboljih Hrvatskih košarkaških klubova. KK “Zadar“ dolazi u Mursko Središće i uveličat će proslavu Rudara.

Pregovori su se vodili s direktorom kluba, Skroće Borisom i sportskim direktorom, bivšom košarkaškom legendom Zadra, Skroče Brankom koji je u petak ujutro javio veselu vijest upravi Rudara i potvrdio dolazak. Susret će se igrati 23. (nedjelja) ili 24. (ponedjeljak) studenog, a sve ovisi koji dan će Zadar igrati susret 9. Kola Jadranske ABA lige u Mađarskoj protiv Szolnoki Olaja. Ukoliko će igrati u subotu 22. studenog, tada će susret protiv Rudara igrati u nedjelju, a ukoliko budu igrali u nedjelju 23. studenog, tada je susret u Murskom Središću u ponedjeljak 24. studenog. Prema sadašnjem rasporedu, Zadar protiv Mađara igra susret u subotu 22.11. što znači da bi se susret u Murskom Središću trebao igrati u nedjelju 23.11. Pošto termin utakmice Zadra u Szolnokiu još nije definitivan, točan datum utakmice znati će se kroz dan dva.

Zadar tako u Mursko Središće stiže u najjačem mogućem sastavu, a susret protiv momčadi iz Grada košarke, Zadra, najljepši je mogući poklon svim navijačima Rudara.

 

Sve detalje o ovom velikom događaju za klub, ali i Grad Mursko Središće donosimo kroz koji dan. (Teo Cilar)