Ekipe ŽRK Zrinski odigrale čak osam prvenstvenih utakmica tijekom proteklog vikenda

Iza nas je jedan turbulentan i neobičan vikend. Naime naše su ekipe proteklog vikenda odigrale čak osam prvenstvenih utakmica. Takav raspored nije u interesu rukometa, kluba, a pogotovo ne igračica i nadamo se da se neće ponoviti. Pa krenimo redom:

PODRAVKA – ZRINSKI 45:17

Sve je počelo još u petak navečer kada je naša prva ekipa gostovala u Koprivnici kod ekipe Podravka Vegete i upisala neugodan poraz. Igračice trenera Mrđena otvorile su utakmicu sa puno tehničkih pogrešaka, dozvolile domaćinu da brzo stvori osjetnu prednost, a tada je na vidjelo isplivala kvaliteta Podravkinih igračica koje su do kraja samo povećavale prednost. Utakmica koju treba što prije zaboraviti jer raspored nam već ovog vikenda nudi novo teško gostovanje kod ekipe Bjelovara, treće ekipe sa prvenstvene ljestvice.

ZRINSKI – ZELINA 25:31

U subotu je druga ekipa u dvorani ATON dočekala lidera prvenstva, ekipu Zeline. Naša mlada ekipa dobro se borila protiv jedne prave seniorske ekipe (Zelina je prošle godine igrala prvu ligu op.a.), ali na kraju je iskustvo presudilo i bodovi odlaze u Zelinu. Trenera Hozjaka svakako može radovati odličnih 45 minuta njegove ekipe protiv kvalitetnog protivnika.

ZRINSKI – PODRAVKA 22:23

1234 VIROVITICA – ZRINSKI 24:36

U nedjelju je U-16 ekipa svoj krug igrala u Bjelovaru gdje su u prvoj utakmici direktno sa Podravkom odlučivale o naslovu prvaka regije sjever 1.HRL za žene – U-16, odlična dinamična utakmica puna preokreta i lijepih poteza. Na kraju Podravka sretnija, spretnija ili jednostavno bolja za taj jedan gol i mi im čestitamo na naslovu. U drugoj utakmici dominacija naših djevojaka i na kraju zaslužena pobjeda. U-16 ekipa je ovime završila ligaški dio natjecanja i okreće se pripremama za završnicu u Poreču početkom travnja. Još jednom čestitamo ekipi i treneru Dubravku Hozjaku.

RADNIK – ZRINSKI 21:30

ZRINSKI – ĐURĐEVAC 27:21

U-14 ekipa na nedjeljnom je gostovanju u Đurđevcu upisala nove dvije pobjede i nakon šesnaest odigranih utakmica zadržala stopostotni učinak. Bravo za trenericu Ivu Tomašek i U-14 ekipu.

RŠD BJELOVAR – ZRINSKI 7:23

ZRINSKI – ĐURĐEVAC 17:12

U-12 ekipa odigrala je 7. Krug natjecanja kod Koke gdje je upisala dvije pobjede. U prvoj utakmici pala je ekipa RŠD Bjelovar, a u drugoj Đurđevac. Bravo za trenera Peteka i njegove cure.

I na kraju, ali ne manje važno i naše su najmlađe igračice, popularni Minići, u subotu odradile druženje sa prijateljicama iz Koke Varaždin uz igranje mini rukometa.

Kristijan Marciuš

Tajnik ŽRK Zrinski Čakovec

U-12

U-14

U-16