Ekipa USR “Sport za sve” Mursko Središće osvojila sveukupno 2. mjesto na MFSRŽ u Štefancu

Nakon dvije godine stanke u Štefancu je 18.09.2021. godine održan 25. Međimurski festival sportske rekreacije žena na kojem je sudjelovalo 17 ekipa iz cijelog Međimurja. Organizatori Festivala bili su  Međimurski savez sportske rekreacije ‘Sport za sve’ i sportsko-rekreativna udruga žena Štefanec Vera Mihalic, a pokrovitelji Međimurska županija i Grad Čakovec. Festival je također uvršten u program obilježavanja Europskog tjedna kretanja, kao i Međimurja kao Europske regije sporta za 2022. godinu.

Nakon pozdravnih riječi predsjednice MSSR „Sport za sve“ Danice Korunić, predsjednice sportsko rekreativne udruge žena Štefanec i upoznavanja glavnog suca Valentina Šipuša o igrama i propozicijama, Lana Križarić vodila je  zagrijavnje za sve učesnice. Nakon čega je krenulo natjecanje.

Natjecanje se odvijalo u šest disciplina koje su primjerene svim razinama fizičke spreme – pikado, viseća kuglana, bacanje loptice u koš, tunel, gađanje kolutovima i vođenje lopte nogom.

Ove godine naša Udruga prijavila je nažalost i čuđenje svih prisutnih na Festivalu  samo jednu ekipu u čijem su sastavu bile:

Suzana Liklin, Biserka Kozar, Vera Trupković, Nada Trstenjak, Nevenka Žnidar, Sanja Jambrešić Trstenjak, Irma Brodar, Jelena Kuzma, Sanja Kozar i Anica Varga.

Bez obzira što u ovom sastavu još nismo nastupile ekipa je postigla izuzetno dobre rezultate . U disciplini pikado osvojeno je 3. mjesto, bacanju loptice u koš 2. mjesto, tunelu 2. mjesto, gađanju kolutovima 2. mjesto i vođenju lopte nogom 1. mjesto.

Na temelju tih rezultata ekipa je sveukupno osvojila 2. mjesto . Prvo mjesto ovaj put pripalo je ekipi Male Subotice , dok je 3. mjesto osvojila ekipa iz Dunjkovca.

Ovim rezultatom opet smo  dokazale da smo u samom vrhu sportske rekreacije u Međimurju a nadamo se da ćemo dobre rezultate postići i na Hrvatskom Festivalu sportske rekreacije na koji smo se plasirale osvajanjem  sveukupno 2 mjesta.

Podršku na natjecanju davala nam je svojim prisustvom predsjednica Nada Hoblaj.

Nakon natjecateljskog djela sve učesnice zabavile su se zajedničkim druženjem.

Tajnica Udruge :

Anica Varga