EKIPA PRIBISLAVEC 1 POBJEDNICA TURNIRA U ODBOJCI REKREATIVKI MEĐIMURJA U MURSKOM SREDIŠĆU

Na 14. Turniru  odbojke rekreativki Međimurja koji je održan 12.04.2014. godine sudjelovalo je 9 ekipa i to po dvije ekipe iz Pribislavca i Čakovca  i po jedna ekipa iz Šenkovca, Donje Dubrave, Kotoribe , Svete Marije i Murskog Središća. Organizator trunira bio je Međimurski savez sportske rekreacije,  te USR “Sport za sve” Mursko Središće kao domaćin turnira. Pokrovitelj turnira bio je grad Mursko Središće. Turniru su bili nazočni župnan Međimurske županije gospodin Matija Posavec, gradonačelnik grada Mursko Središće gospodin Dražen Srpak , te zamjenica predsjednika Vijeća grada Mursko Središće gospođa Ivana Maltarić. Pozdravne  riječi  učesnicama trunira uputile su  Nada Palaš – predsjednica USR “Sport za sve” Mursko Središće i Danica Korunić – predsjednica MSSR “Sport za sve”. Riječima potpore  održavanju turnira  obratili su se župan Matija Posavec  i gradonačelnik Dražen Srpak koji je trunir proglasio otvorenim. Nakon toga uslijedilo je zagrijavanje koj je vodila voditeljica aerobice Liklin Suzana .

Takmičenje se odbijalo u dvije grupe . Ugrupi A bile su ekipe: Pribislavec 1, Sveta Marija , Čakovec extra, Donja Dubrava i Mursko Središće, dok su u grupi B bile ekipe: Pribislavec 2. , Čakovec , Kotoriba i Šenkovec. Glavni sudac bio Darko Novak , drugi sudac Ivan Bistrović, dok su za zapisničkim stolovima bile Lipić Zdenka i Čančar Violeta te Hoblaj Nada (B) i Krklec Darinka. Odigrano je ukupno 16 utakimica + finale. Nakon čega je ekipa Pribislavec 1, osvojila  prvo. mjesto, ekipa Pribilsavec 2 drugo mjesto a ekipa Čakovec extra 3. mjesto.

Nakon odigranih utakmica  slijedilo je zajedničko druženje u Motelu “Ilonka ”  te proglašenje pobjenika . Za prva tri mjesta osigurani su pehari dok su ostale ekipe dobile zahvalnice za sudjelovanje na truniru. Zahvalnice su također  uručene sucima, zapisničarima , voditeljici zagirjavanja i voditeljici trunira.

Domaća ekipa  ove godine nije se plasirala među vodeće ekipe, što znači da treba proraditi na igri  ukoliko se želi vratiti u vrh odobjkaškog turnira , međutim mi u rekreaciji se vodimo time da je važno učestovavati bez obzira na plasman.

No,  kao  domačice turnira  pokazale smo se jako dobro   i primile same pohvale za  kolače koje su ispekle  članice Udruge .  Funkciju domačica koje su servirale kolače  imale su Anika Nerer i Zlata Varga .

Zahvaljujemo svima koji su  došli pogledati turnir i bodrili ekipe.

 

                                                               (Anica Varga, foto Tin Tomanić)