Ekipa U-17 ŠN “Rudar” uz prvo mjesto, uzela još dvije titule za najboljeg vratara i najboljeg igrača na 2. Aton limač kupu

Kao što ste već mogli pročitati na našem portalu mladi nogometaši ŠN „Rudar“  kategorije U- 17 , osvojili su prvo mjesto na netom završenom 2. Aton limač kupu. Bili su sigurni tijekom cijelog turnira te su zasluženo ponijeli titulu najboljih. U skupini su osvojili prvo mjesto s osvojenih pet bodova. Pobijedili su ekipu ŠN „Nedelišće“ s 6:1, dok su bodove podijelili s ekipom ŠN „Zelenko“ odigravši 1:1 i s ekipom ŠN „Omladinac- Sloboda“ 3:3.  U polufinalu su bili bolji od ekipa Sloge iz Čakovca koju su pobijedili s 1:0. U finalu ih je čekala ekipa iz skupine ŠN „Omladinac- Sloboda“, pojačana za ovu prigodu s četiri igrača NK „Međimurje“. No mladi Rudarovci se nisu dali i zgoditkom Kevina Nedeljka pobijedili s 1:0 i postali zasluženi prvaci. Tim je veći uspjeh mladih igrača Rudara koji osim prvog mjesta i nagrade (lijepi komplet dresova) mogu se pohvaliti s još dvije lijepe titule. Naime u svojim redovima imaju najboljeg vratara Patrika Kovača, kao i najboljeg igrača turnira Kevina Nedeljka.

Čestitke svim igračima Rudara, kao i njihovom treneru Draženu Škvorcu, koji su još jednom pokazali kako se kvalitetno radi u ŠN „Rudar“ Mursko Središće.

Na ovom turniru za ŠN „Rudar“ kategoriju U- 17 nastupili su sljedeći igrači:

Patrik Kovač, Dino Murković, Luka Tkalec, Kevin Nedeljko, Soni Marodi, Mateo Matić, Petar Petković, Filip Radek, Matija Cerovec, Patrik Vinko, Matija Mesarić i Karlo Pintarić.

(Z. Rihtarec, foto D. Škvorc)