Dvostrukim preokretom Hajduk Vindija do velika tri boda u posljednjoj minuti utakmice

Nakon pobjede u prošlom kolu kod ekipe Plavih u Peklenici, igrači Hajduka Vindije, zadržali su tu naviku i došli do novih bodova u srazu s ekipom Omladinca iz Mačkovca.

Gostujuća ekipa je u prvom dijelu bila aktivnija, s većim posjedom lopte te to kapitalizirala u 30. minuti zgoditkom Andrije Vrbanca, za zasluženo vodstvo od 0:1.

U tom periodu gosti propuštaju još jednu izglednu prigodu za povećanje vodstva. Domaćini u tom dijelu igre nisu stvorili neke baš izgledne prigode,  pa gosti na odmor odlaze  sa zasluženim vodstvom.

Izgleda da je odmor pomogao domaćinu, jer odmah na početku nastavka u 46. minuti  dolazi do poravnanja. Strijelac za 1:1 bio je Karlo Šardi.

No gosti očito nisu htjeli tako olako prepustiti bodove domaćinu te već u 50. minuti ponovo dolaze do rezultatske prednosti. Jurica Bajzek svojim pogotkom dovodi ih u vodstvo od 1:2.

Ali ni domaćini nisu popuštali. Velikim htijenjem i zalaganjem uspjeli su u zadnjih desetak minuta utakmice sasvim preokrenuti rezultat u svoju korist. Prvo u 78. minuti Danijel Kojter donosi  poravnanje na 2:2. Nakon toga gosti ne koriste dvije prigode za novo vodstvo, ali zato uporni i borbeni igrači Hajduka u 90. minuti, drugim zgoditkom Karla Šardija  dolaze do vodstva 3:2 i do nova vrijedna tri boda.

Ono što posebno treba istaknutit je fer i korektno ponašanje obiju ekipa, tako da sudac  Damir Mesarić nije imao potrebe za pokazivanjem opomena.

Druga međimurska liga  skupina „B“,    Štrukovec  25. 11. 2017. god.  15. kolo

HAJDUK VINDIJA – OMLADINAC /M/     3:2 (0:1)

Suci: Damir Mesarić, Bruno Grabar, Josip Sokač

Delegat: Dejan Kovač

Strijelci: 0:1 30′  Vrbanec, 1:1 46′ Šardi,  1:2 50′  Bajzek, 2:2 78′ Kojter, 2:3  90′ Šardi

Gledatelja: 100

HAJDUK VINDIJA: Posavec, Luka Hrženjak, Lovro Hrženjak, M. Debelec, Šardi, G. Debelec, Hošpel (80′ Vrančić), Radiković (60′ Vrtarić), Kojter, D. Purić, L. Purić

Pričuve: Šela, Hoblaj, Vrančić, Vrtarić

Trener: Mihael Mađarić

OMLADINAC /M/:  Polanec, Jović, Škvorc, Kelner, Hudoletnjak, Lesar (86′ Zadravec), Bajzek, Vrbanec, Kozjak, Bister, Varga

Pričuve: Švenda, Bedić, Dokleja, Drvenkar, Zadravec

Trener: Branko Zebec

(tekst: Z. Rihtarec, foto: Tin Tomanić)