DVIJE UTAKMICE RUDARA OVOG VIKENDA

 

 

Pakleni tempo treninga i raspored utakmica nametnuo je trener Rudara Vincetić svojim igračima. Tjedno se održavaju tri treninga te se odigravaju dvije utakmice ili četiri treninga i jedna utakmica. Radi se zaista punom parom. Igrače se vrlo dobro odazivaju na treninge tako da nedostaju samo oni koji rade ili oni koji su negdje na ljetovanju. I ovaj tjedan su odrađena tri treninga i sad im za vikend predstoje dvije utakmice. Prva 26.07.2014 u 18 sati u Štrukovcu gdje im je domaćin član 2.MŽLzapad Hajduk.

 

27.07.2014. u 18 sati na  igralištu Šuderka dočekuju slovenskog  trećeligaša Muru iz Murske Sobote. Uspjeli smo saznati i neke novosti što se tiče igračkog kadra. Robert Jezernik dugogodišnji član svih mlađih kategorija , a sada seniorske ekipe prešao je u slovenskog  trećeligaša Naftu iz Lendave. Rudaru je pristupio Igor Mihalic iz Šenkovca .

 

 

 

Nogometna škola Rudar također ovaj vikend nakon kratkog odmora započinje svojim radom pa smo saznali da su juniori već održali prvi trening pod vodstvom S.Tota  u petak u 17  sati kreće kategorija U- 8 pod  vodstvom trenera D.Liklina ,  a  u ponedjeljak u 16 sati  kategorija U – 12 sa trenerom L.Rihtarcom. Što se tiča kategorija U – 10 i U 14 nismo saznali termine ali će treneri obavijestiti igrače.

 

                                                                      (tekst i foto Z. Rihtarec)