Dvije krune za mlađe ekipe Rudara (U-15, U-19) u Kupu Međimurskog nogometnog saveza

Jučer 24.10. igrale su se finalne utakmice mlađih kategorija u Kupu Međimurskog nogometnog saveza.
RUDAR – SLOGA U-15 1:1(7:6 PEN)
U finalu u kategoriji U-15 sastale su se ekipe ŠN „Rudar“ i ekipa ŠN „Sloge“ iz Čakovca.
Utakmica se igrala na stadionu Šuderka , a nakon neriješenog rezultata u regularnom dijelu utakmice boljim izvođenjem kaznenih udaraca pobjednik Međimurskog kupa koštala je ekipa Rudara.
U regularnom dijelu utakmice gosti su bili bolji u prvom dijelu utakmice i poveli u 28. minuti rezultatom 1:0, zgoditkom Mlinarića.
Drugi dio utakmice pripao je domaćinima te poravnavaju rezultat na 1:1, a strijelac je bio u 50. minuti Vinko.
Nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca bolja je bila ekipa Rudara rezultatom 7:6.

SLOGA – RUDAR U-19 1:4 (0:1)
U drugoj finalnoj utakmici koja je odigrana stadionu Sloge u Čakovcu, juniori Rudara bili su bolji od domaćina Sloge te uvjerljivim rezultatom od 1:4 postali osvajači Međimurskog nogometnog kupa.
Trostruki strijelac za Rudar bio je Patrik Nedeljko i to u 31., 47., i 61. minuti, Borna Rihtarec bio je strijelac u 58. minuti.
Počasni zgoditak za domaćin a postiže Ivan Kregar u 87. minuti.
Velike čestitke obim ekipama Rudara na lijepom uspjehu kao i trenerima Mihaelu Božiću i Damiru Zeljku)

Ovo je još samo jedan od dokaza da se u ovoj školi nogometa radi vrlo kvalitetno, a što je i dokaz postignutog rezultata i treniranje nogometnih talenata koji polaze baš Školu nogometa iz Murskog Središća.

Voditelj škole nogometa, Mihael Božić ističe zadovoljstvo postignutim rezultatom, dok predsjednik Tomislav Sabo  može sa zadovoljstvom otvoriti šampanjac pobjednika Međimurskog kupa. Čestitke svima, a ponajviše nogometašima, koje sada očekuje daljnje odigravanje kup utakmica na razini HNS-a.

Recimo još na kraju da je odigrano i finale u kategoriji U-17 gdje je pobjednik postala ekipa Sloge iz Čakovca koja je boljim izvođenjem kaznenih udaraca bila bolja od ekipe Međimurja.

(tekst: zr,dp foto ŠN Rudar, Damir Perhoč)