DRŽAVNO PRVENSTVO U ATLETICI – 2. I 3. MJESTO ZA OŠ MURSKO SREDIŠĆE

UČENICI OŠ MURSKO SREDIŠĆE OSVOJILI 2. MJESTO NA POLUZAVRŠNICI DRŽAVNOG PRVENSTVA IZ ATLETIKE , UČENICE 3. MJESTO

U utorak, 24.svibnja, 2016. u Zagrebu na stadionu „Mladost“ održana je Poluzavršnica Državnog prvenstva iz atletike za učenike i učenice 5./6.razreda. Nastupali su škole predstavnici iz šest županija- Varaždinske županije, Koprivničko-križevačke županije, Bjelovarsko-bilogorske županije, Grad Zagreb, Virovitičko-podravske i Međimurske županije. Pravo nastupa ostvarili su ekipnom pobjedom na županijskom natjecanju iz atletike za osnovne škole.

U obadvije kategorije na Poluzavršnici natjecanja Međimursku županiju predstavljali su učenici i učenice OSNOVNE Š KOLE MURSKO SREDIŠĆE.

 

Učenici su ekipno osvojili 2.mjesto. Par bodova ih je dijelilo od prvog mjesta i plasmana na Državno školsko natjecanje koje će se 02.-04.06.održati u Vinkovcima. Učenici altetičari: Niko Kodba, Fran Antolović, Urban Pokrivač, Marko Lisjak, Antonio Martinjaš, Lovro Zadravec, Matija Varga, Erik Kukulić, Karlo Bogdan.

aa5eaa11-fefe-4ade-8f0e-b26d5b604cb4

e3ff81ef-07ae-4a68-a55e-dd8bb0d75d6b

Učenice su ekipno osvojile 3.mjesto. Učenice atletičarke: Tena Marodi, Lea Marodi, Iva Hranilović, Nika Jambrešić, Anja Jambrešić, Marinela Novak, Lara Palnec, Anamarija Levačić, Chiara Pintarić, Rebeka Novinić.

04

Nakon fantastičnih rezultata, pojedinačnih i ekipnih učenici i učenice vratili su iz Zagreba sretni, s medaljama i peharima.

Voditelj ekipa bila je Milena Bogdanović, prof.

Čestitke učenicima i učenicama OŠ M.Središće i želimo im puno sreće i sportskog uspjeha daljnjim natjecanjima.

(Milena Bogdanović)

02

03