DRUŽILE SE REKREATIVKE I REKREATIVCI

DRUŽENJE S REKREATIVCIMA IZ MALE SUBOTICE I

MIKLAVCA – FERKETINCA

 

         Ljetnu sezonu  članice USR “Sport za sve” Mursko Središće provele su, uključujući se u programe Ljeta uz Muru  i druženjem na ribnjaku “Zalešće”  svake srijede , a  završile je druženjem na ribnjaku  sa rekreativcima i rekreativkama USR “Sport za sve” Mala Subotica i USR  Miklavec – Ferketinec.

         Pošto su nas ove Udruge ugostile tokom ljeta, naravno da je moralo uslijediti povratno druženje s njima. Tako smo 31.08.2014.  sa rekreativcima i rekreativkama iz Male Subotice održali mali odbojkaški turnir na pijesku. Sakupilo se nas 25 . Napravili smo 3 ekipe od kojih je jedna bila mješovita sa članovima M. Subotice i M. Središća.  Iako nismo proglašavali pobjednike sve tri ekipe borile su se za svaki osvojeni bod. Najvažnije nam je bilo druženje i dobra zabava .

         S rekreativkama iz Ferketinca i Miklavca družile smo se u srijedu 03.09.2014. godine . Nakon pozdrava i pića dobrodošlice prošetale smo oko ribnjaka, bacale pikado, kolutove, boćale, kartale ,uživale u druženju uz fine pečene kobasice i kolače koje smo im pripremile. Vrijeme nas ovaj puta nije baš poslužilo, no ni crni oblaci, vjetar, voda oko ribnjak i komarci nisu nam pokvarili dobro raspoloženje.

         Već ovog tjedna sastale smo se u sportskoj dvorani oko dogovora za daljnje aktivnosti  i programe koji slijede.

 

Tajnica Udruge:

Anica Varga