Druženje Škole nogometa Rudar

Škola nogometa „Rudar“ iskoristila je prekrasno vrijeme ove subote i nakon jutarnjih utakmica počastili sve igrače, njihove roditelje i navijače s dobrim roštiljem. Bilo je ovo još jedno druženje na kojem su se izmjenjivala razna iskustva s nogometnih terena.

Tomislav Sabo, predsjednik Škole nogometa „Rudar“ napominje da je ovo još jedno u nizu druženje malih nogometaša, a koje je bilo planirano za kraj prošlogodišnje sezone, ali je zbog Covid situacije odgođeno i eto konačno održano ovog vikenda na terenima NK „Rudara“ iz Murskog Središća i obilježen početak jesenske natjecateljske sezone 2021./2022.

Škola nogometa okuplja oko 100 djece različitih godišta, a trenutno nastupaju u kategorijama U-8 i U-9 koji se natječu u Međimurskoj županijskoj ligi, dok U-11, U-13, U-15 i U-17 u II. Hrvatskoj ligi – sjever. Škola nogometa ima i “Vrtićku” skupinu koja nema natjecateljsku ligu, ali zato imaju redovne treninge i pokoju prijateljsku utakmicu. Hladnijem vremenom nogometaši će se preseliti u školsku dvoranu gdje će tijekom zimske stanke održavati kondiciju i imati pripremu za naredne utakmice, ali to je tek u planu jer prvo mora završiti jesenski dio sezone u kojoj se odigralo tek treće kolo.

dp

????????????????????????????????????