DRUŽENJE ČLANOVA USR „SPORT ZA SVE“ MURSKO SREDIŠĆE

Prošlog  vikenda već tradicionalno se održalo druženje članova USR „Sport za sve“ Mursko Središće i njihovih obitelji  na ribnjaku „Zalešće“ . Druženjem  završava  proljetni dio aktivnog  vježbanja  u dvorani,  a aktivnosti se nastavljaju svake srijede na  prekrasnim terenima ribnjaka .

01

Ove godine druženju se odazvalo cca. 80 članova a posebni  gosti   druženja  bili su članovi i članice DSR „ Mura Ferketinec“  koji  su se s nama družili cijelo popodne.

10

Na samom početku predsjednica Nada Palaš pozdravila je sve prisutne osobito goste iz Ferketinca i Miklavca koji su naši dragi  prijatelji već nekoliko godina i  s kojima svake godine razmjenjujemo druženja.  Posebno je pozdravila i naše kuhare: Kralj Ivana – kao glavnog kuhara te Franju Podgorelca i Antuna Rihtarca kao pomoćne kuhare koji su se pobrinuli  da nakon igara nebudemo gladni,  te  Vladimira Kukovca – domaćina terena na ribnjaku .  Zahvalila je članovima i članicama na dolascima  vježbanja  u dvorani  , te na kolačima , vinu i ostalim delicijama koje su donjeli   kako nam na druženju nebi  ništa fallilo te ih pozvala da se svake srijede tokom ljeta s početkom u 18,00 sati družimo na „Zalešću“ .

03

Nakon pozdravnih riječi   predsjednice prišlo se igrama po izboru: odbojka na pijesku, pikado, boćanje i kartanje bele. Svatko je  izabrao aktivnost u kojoj želi sudjelovati .  Tako je u kartanju bele sudjelovalo 8 parova , na boćanju 6 ekipa po 4 člana , 30-ak članova okušalo se u pikadu te dvije ekipe u odbojci na pijesku.  Neki su prošetali oko ribnjaka ili jednostavno provodili vrijeme u druženju i razgovoru.  Bilo je gužve i borbenosti  na  svim terenima iako ige nisu bile natjecateljskog karaktera.    Igre smo prekidali nekoliko puta zbog kiše koja nam je htjela pokvariti raspoloženje al joj to nikako nije uspjevalo.  Zabavljali smo se do večernjih sati sve dok nas komarci nisu potjerali s ribnjaka.

Tajnica Udruge: Anica Varga

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

16

17