DRAMA NA ŠUDERKI – RAJF OBRANIO JEDANAESTERAC U 90. MINUTI

 

Tešku utakmicu odigrali su igrači Rudara sa vrlo dobrom ekipom Slobode iz Slakovca. Osjetilo se na igračima Rudara da im je ovo treća utakmica u roku od sedam dana. Nije bilo svježine u njihovoj igri , vidjelo se htjenje i  maksimalni trud , ali jednostavno nije išlo. Još kada se u 40. minuti povrijedio Radiković vidjelo se da će ovo biti jako teški dan za „lapornike“.

01

Gosti su pametnom igrom otupili sve pokušaje Rudara te iz brzih  protunapada opasno ugrožavali gol domaćina. Odličnim obranama Rajf u dva navrata  spašava Rudar , no u 37. minuti Pintarić je neumoljiv i dovodi  goste u vodstvo od 0:1. Golu je prethodila zanimljiva situacija jer pomoćni sudac Čurila podiže zastavicu označavajući zaleđe na što reagiraju poneki igrači Rudara te zastaju što koristi Pintarić koji ulazi iz drugog plana i postiže zgoditak. Tim rezultatom odlazi se na odmor. Rudar nije imao nekih većih i značajnijih prigoda iako je posjed lopte bio u njegovu korist.

02

Pokušao je trener Goričanec izmjenom u poluvremenu pokrenuti ekipu , ali zamor od prijašnjih utakmica bio je prevelik. Gosti su u nastavku mirno čuvali rezultat bez nekih posebnih prilika dok je Rudar upro sve snage da barem poravna rezultat. Uspijeva to u 86.minuti kada gosti u svom kaznenom prostoru ruše Danijela Levačića i sudac Dumančić opravdano pokazuje na bijelu točku . Siguran realizator kaznenog udarca bio je Marko Šoltić te poravnava rezultat na 1:1. I tada Rudar stalno pritišće prema gostujućim vratima  stvarajući dosta poluprilika no ništa se iz njih nije izrodilo. I kad su već svi pomislili da je utakmici kraj gosti dolaze do neočekivane prilike kada u 90.minuti Vuri ruši gostujućeg igrača i Dumančić opravdano još jednom pokazuje na bijelu točku . Kapetan gostiju Srnec izvodi udarac,ali Rajf ga efektno brani i Rudaru donosi zasluženi bod.  Tako je kapetan domaćina nadmudrio kapetana gostiju. Rudaru sada preostaje sedam dana da se odmori i dobro pripremi za novi prvenstveni okršaj iduće subote na Šuderki kada dočekuje momčad Sloge iz Čakovca.

 

03

RUDAR  – SLOBODA /S/   1:1 /0:1/

 

MŽNL ČK-VŽ                           17.09.2016.god.                   igralište Šuderka   5.kolo

 

Suci: Dumančić ,Čurila , Horvat                                          delegat: Nedeljko Kapeš

 

Strijelci:  0:1  37.min. Pintarić 1:1 86.min. M.Šoltić/KU/                  gledatelja:200

04

RUDAR:

 Rajf, Den.Levačić , Mikulić(46. Dan.Levačić) ,Vuri ,Vurušić ,D.Šoltić

(84.H.Knežević) Novak ,N.Šoltić ,Radiković(40.Balaž) ,Horvat ,M.Šoltić pričuve:

V.Knežević ,Dan.Levačić ,H.Knežević ,Podgorelec ,Balaž(79.V.Knežević) , Končić

Trener : Nikola Goričanec  predstavnik kluba : Smiljan Liklin

SLOBODA/S/:

Tkalčec ,Posavec ,Tkalec ,Novak ,Cvetković ,Katanec ,Srnec ,Begović ,Kolarić,

Pintarić/73.Korošec),Petek(88.Rodrigues)pričuve:Trstenjak,Hergotić ,Rodrigues ,Korošec , Mesarić ,Šarić ,Kocijan trener: Zvonimir Smrtić predstavnik kluba: Stjepan Petek

(tekst i foto Z. Rihtarec)