Dragutin Miholček tajnik NK “Međimurje” dobitnik nagrade Zlatnik “Grb Grada Čakovca”

S velikim ponosom i zadovoljstvom primili smo jučerašnju odluku Gradskog vijeća Grada Čakovca kojom je dugogodišnji tajnik našeg kluba g. Dragutin Miholček izabran za jednog od dobitnika nagrade Zlatnik „Grb Grada Čakovca“. Smatramo da ovo priznanje dodijeljeno za dugogodišnji značajan doprinos razvoju i promicanju sporta u Gradu Čakovcu nije moglo otići u bolje ruke.

Naš Miha, kako ga u klubu oslovljavamo svi od oružara do predsjednika, je tajnik NK Međimurje od osnutka kluba 2003.godine. Pripada onoj samozatajnoj skupini ljudi koji za svoj rad, bez kojeg je djelovanje neke udruge nezamislivo, ne traže zahvale i pohvale, iako bi ih, s obzirom na njihov doprinos, uvijek trebalo isticati kao primjer. Mada je formalno tajnik kluba prisutan je i pomaže u baš svim njegovim aktivnostima te se na njega podjednako mogu osloniti igrači, stručni stožer, uprava i djelatnici kluba.

Iz njegovog bogatog životopisa svakako treba izdvojiti da je bio među inicijatorima uključivanja Čakovca među gradove domaćine Univerzijade 1987., zahvaljujući kojoj je naš grad dobio ključne sportske objekte kao što su SRC Mladost i dvorana Graditeljske škole. Neko vrijeme bio je i na čelu tvrtke Mladost, preteče današnjeg EKOM-a, koja je tada upravljala stadionom, Macanovim domom i starim kupalištem. Njegovo je djelovanje uvijek bilo u službi šire zajednice, a posebno čakovečkog nogometa. Prije sadašnje dužnosti, bio je član Upravnog odbora NK MTČ, a kasnije tajnik i sportski direktor NK Čakovec.

Na ovom prestižnom priznanju našem tajniku g. Dragutinu Miholčeku jučer su čestitali predsjednik i direktor NK Međimurje Rajko Toplek i Vladimir Peršić, kao i članovi Izvršnog odbora kluba uoči redovne sjednice posvećene organizaciji sljedećih utakmica čiju je provedbu nemoguće zamisliti bez Mihinog doprinosa. U ime svih članova i prijatelja kluba upućujemo mu najsrdačnije čestitke na zasluženoj nagradi sa željom da još dugo bude uključen u djelovanje našeg kluba!

 Za NK Međimurje:

Predsjednik, RajkoToplek