Dragici Podgorelec i Đurđici Rihtarec zlato na 18. Turniru rekreativaca u boćanju

 U subotu 08.06.2024. godine održan je 18. Turnir u boćanju Međimurskih rekreativaca a ujedno i 3. po redu Memorijalni turnir u boćanju „Danica Korunić“. Turnir se održao u organizaciji MSSR „Sport za sve“ i USR „Sport za sve“ Šenkovec na terenima ŠRC „Gorčica“ u Šenkovcu. Na turniru je sudjelovalo ukupno 15 ekipa  iz  USR „Sport za sve „Sv. Juraja na Bregu, Strahoninca, Goričana , Šenkovca , Murskog Središća te Udruge djece s intelektualnim poteškoćama.

Za USR „Sport za sve“ Mursko Središće boćala su 4 para i to: Natalija Brodar i Vera Trupković, Marija Golubić i Mladen Golubić, Mirjana Vargazon i Nada Hoblaj r.Rajf i Dragica Podgorelec i Đurđica Rihtarec.

Nakon pozdravnih riječi načelnika općine Šenkovec i predstavnice MSSR Nade Hoblaj pozdravne riječi uputila je predsjednica USR „Sport za sve“ Šenkovec Vesna Korent koja je napomenula da ovim turnirom ujedno obilježavaju  i 30 godina rada Udruge . Lana Križaraić vodila je zagrijavanje za sve sudionike nakon čega je turnir započeo.

Sve ekipe dale su sve da ostvare što bolje rezultate no najviše uspjeha imale su ekipe  osvojivši slijedeća mjesta u ukupnom poretku :

  1. USR “Sport za sve” Mursko Središće – ekipa Dragica Podgorelec i Đurđica Rihtarec
  2. Udruga djece s intelektualnim poteškoćama –ekipa Mura 3
  3. Udruga djece s intelektualnim poteškoćama –ekipa Mura 2

 

 

Članice USR „Sport za sve“ Šenkovec  pobrinule su se da svi učenici ponesu doma pozitivne dojmove bez obzira na postignute rezultate časteći sudionike tortom, mesnim delicijama i pićem.

Tajnica Udruge:

Anica Varga