Dođite na utakmicu KK “Rudar” i osvojite loptu s potpisima hrvatskih reprezentativaca

Dođite u subotu 09. ožujka na posljednju domaću utakmicu košarkaša Rudara i osvojite loptu s autogramima hrvatskih reprezentativaca!

Košarkaši Rudara danas igraju posljednji domaći susret u ovoj sezoni. Utakmica je izuzetno bitna jer naši košarkaši vode veliku borbu sa momčadima Sjever American Dollar, Petrijanec i Lepoglavom za dva preostala mjesta koja vode na završni turnir najbolje četiri momčadi.

Protivnik je momčad Vinice koju su naši košarkaši pobijedili u prvom dijelu prvenstva s 43:40 i to tricom u posljednjim sekundama koju je ubacio junior Jan Rošić-Novak.

Rudar se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji koja je posljednja koja vodi u polufinale prvenstva, a sve opcije su još otvorene. Naši košarkaši mogu biti i treći (ako pobijede u posljednje dvije utakmice, a Sjever American Dollar izgubi obje), mogu biti četvrti, a mogu pasti i na petu poziciju te ostati bez ičega na kraju.

Zato, dođite danas u 19 sati u sportsku dvoranu u Murskom Središću i dajte podršku našim košarkašima da dođu do vrlo važne pobjede u predposljednjem kolu regularnog dijela koje je ujedno i posljednje domaće u ovoj sezoni. Nakon toga, našim košarkašima preostaje još gostovanje kod Dubravčana.

U klubu nisu zaboravili niti vjerne navijače pa su im tako pripremili dvije vrijedne nagrade, a to su košarkaške lopte s potpisima Bojana Bogdanovića (NBA-Indiana Pacers), Darija Šarića (NBA-Minnesota Timberwolves), Ivice Zupca (NBA-LA Clippers), Ante Žižića (NBA-Cleveland Cavaliers) i ostalih reprezentativaca.

Dođite i uz malo sreće osvojite loptu!

(Teo Cilar, foto: Tin Tomanić – arhiva Muralista)