Dinamo u Žiškovcu izvukao remi protiv Paraga uz novi svjetski rekord Borisa Radikovića

Dinamo (Žiškovec)-Parag (Trnovec)  3-3 (1-2)

Golovima Borisa Radikovića (2) i Svena Rede (1) Dinamo iz Žiškovca je izvukao remi protiv romske ekipe Parag iz Trnovca u natjecanju 3. međimurske lige. Gosti  dolaze u vodstvo već nakon 20 minuta igre, a gol postiže Balog. Već u 28. minuti iz slobodnog udarca koji je izveo Horvat s nekih 25 metara, povisuju rezultat na 0:2 te šokiraju iznenađene domaćine. U 32. minuti Dinamo smanjuje na 1:2 golom Svena Rede uz asistenciju Bakse.

U drugom poluvremenu ulaze u igru 3 zamjenska igrača Dinama, Siljanovski, Hutinec i Sotler te je igra živnula i počele su se redati prilike za gol domaćina (Sotler, Baksa, Rede, Mesarić), da bi u 72. minuti 55- godišnji Boris Radiković izjednačio na 2:2.

No gosti već nakon 5 minuta povisuju na 2-3. Zgoditak je postigao Balog. U zadnjim trenucima utakmice Boris Radiković postiže svoj drugi gol na utakmici za izjednačenje na 3:3 uz asistenciju Svena Rede. S ova dva postignuta gola u jednoj službenoj utakmici Boris Radiković ponovo je oborio vlastiti svjetski rekord jer u tim godinama (55) nitko u svijetu ne postiže golove, ako uopće igra u nekom službenom natjecanju.

Sudac utakmice bio je Tomičić i svoj posao obavio je vrlo dobro, na delegatskoj funkciji nalazio se Brezovački, a utakmici je prisustvovalo oko 100 gledatelja.

Dinamo trenutno  zauzima 7. mjesto na ljestvici, a slijedeće kolo je slobodan.

Za Dinamo su igrali:

ŠIMUNIĆ,ŽIRKOVIĆ,NOVAK,KOLMANIĆ,HUNJADI,HRKAČ,MESARIĆ,BALAŠKO,RADIKOVIĆ,REDE,BAKSA,SILJANOVSKI,

HUTINEC,SOTLER,TIŠLJARIĆ

trener-Boris Radiković.

(rt, foto: Dinamo)