Desetkovani Rudar u subotu dočekuje Tehničara iz Cvetkovca, utakmica Varteks -Polet odgođena

Teška utakmica očekuje ekipu Rudara u 11. kolu 3. HNL Sjever ove subote na svojoj Šuderki, koja se igra u subotu 24. 10. 2020. godine u 15,00 sati.
Naime u goste im dolazi u najnezgodnije vrijeme odlična ekipa Tehničara iz Cvetkovca, koja se momentalno nalazi na 3. mjestu ljestvice sa 17 bodova, dok je Rudar deveti s 12 bodova.
Rudar koji u ovu utakmicu ulazi s čak petoricom kažnjenih igrača, naime nakon što ih je u utakmici 10. kola protiv Poleta iz Svetog Martina poharao Dergez-virus, svojim dijeljenjem žutih kartona, pa su već tada ostali bez četvorice igrača(M. i A. Zadravec, D. Zeljko, M. Šoltić) njima se u Kup utakmici pridružio kapetan momčadi Rajf s crvenim kartonom(jedna utakmica neigranja).
Tako je trener Dražen Škvorc stavljen na velike muke kako sastaviti ekipu s obzirom na dosta sužen kadar igrača za ovu utakmicu.
No ne treba kukati treba hrabro odigrati utakmicu, u kojoj bi prvenstveni mlađi igrači trebali iznijeti veliki teret utakmice i tako pomoći da se dođe do povoljnog rezultata u ovoj utakmici te tako potvrdi dobra forma u zadnje vrijeme.
Recimo još da se ova utakmica igra pod posebnim mjerama gdje je klub domaćin dužan sprovesti sve epidemiološke mjere, a posebna se mjera odnosi na igrače i službene osobe kojima se mora prije ulaska u službene prostorije izmjeriti tjelesna temperatura, a nitko čija vrijednost prelazi 37,2 ne može ući u službene prostorije, pa tako kao igrač nema ni pravo nastupa.
Suci ove utakmice su Filip Hirš, Miro Hantak, Ivan Starčević, Lučano Blašković, a delegat Stipanić.
Recimo da je utakmica našeg drugog predstavnika u 3. HNL Sjever Poleta iz Svetog Martina na Muri protiv Varteksa odgođena zbog epidemiološke situacije u Varteksu.
(tekst i foto: zr)