DERBI U PEKLENICI – STRAHONINEC DOLAZI NA NOGE PLAVIMA

Zanimljiv nogometni vikend očekuje nogometaše našeg grada. Krenimo redom. Rudar u MŽNL ČK-VŽ gostuje kod ekipe Ivančice iz Ivanca. Ekipa koja se nalazi na posljednjem mjestu sa jednim osvojenim bodom i to ovog proljeća protiv ekipe  Zadrugara. Ozbiljnim pristupom i shvaćanjem utakmice Rudar ne bi smio imati problema iako nastupa bez dvojice prvotimaca Daria i Nikole Šoltića koji su sakupili po tri žuta kartona. Utakmica je u subotu 28.03. u 15 sati.

Sudačka trojka biti će iz Međimurja P.Kolarić , Horvat i Čižmešija dok je delegat na toj utakmici Kečak.

 

U 2. ŽL Zapad Plavi iz Peklenice igraju derbi utakmicu sa vodećom ekipom Strahoninca i u slučaju pobjede primaknuti će im se na pet bodova. Za Plave pravo nastupa nema Erdelja zbog kartona , a suci su Hergotić , Novak, Jarni delegat Lesjak. Utakmica se igra u nedjelju 29.03. u 16 sati.

Hajduk Vindija koji dosta loše startao u proljetni dio prvenstva ima šansu za iskupljenje protiv ekipe Napredka iz G.Kraljevca . Dosta oslabljena je ekipa iz Štrukovca neigranjem braće Hrženjak Lovre i Dominika te Josipa Mađarića.

Utakmica se igra u subotu 28.03. u 15 sati na igralištu u Štrukovcu , a sudačka trojka je M.Horvat , Čižmešija ,Hrustek delegat Drvenkar.

Mura iz Hlapičine gostuje u Jurovcu protiv vrlo dobre ekipe Bratstva. Igra se u nedjelju 29.03.2015 u 16 sati suci : Klarić , Lukačić , Mesarić delegat Sokač.

Torpedo iz Križovca u 3.ŽL domaćin je ekipi Vučetinca u nedjelju 29.03.2015 u 16 sati.

Suci : Hrušoci , F.Aldić ,Pokrivač delegat Vlahek.

Polako kreću i svoja nadmetanja i mlađe kategorije . Najmlađi početnici Rudara u subotu u 12 sati u Zasadbregu igraju svoju utakmicu sa ekipom Međimurja II.

Pioniri u svom 10.kolu gostuju kod ekipe Sokola iz Vratišinca u nedjelju u 10 sati, dok juniori u 2. ligi kod kuće u nedjelju u 10 sati dočekuju ekipu iz Križevaca.

Svim gradskim ekipama želimo puno uspjeha u njihovim susretima.

(Z. Rihtarec)