DERBI U PEKLENICI, RUDAR DOČEKUJE SLOBODU, SOKOL DINAMO…

Nogometni vikend započinju u M. Središću u 3.kolu MŽNL igrači  Rudara u srazu sa ekipom Slobode iz Slakovca, tradicionalno neugodnoj ekipi no Rudar je znao kako protiv njih izvući bodove pa se nadamo da će tako biti i ove subote. Nakon pobjede protiv ekipe Varteksa bio bi to lijep nastavak niza bez poraza i ostanak pri vrhu tablice. Gosti dolaze u Središće sa pobjedom i porazom i tri boda , ali bez isključenog vratara Tišljarića, ali pojačani za stopera Antu  Begovića koji im je pristupio iz Međimurja.

Utakmica se igra u subotu 05.09.2015 u 17,00 sati predvođena sudačkom trojkom Fegeš, Šupljika ,Sukanec delegat : Vugrinec.

U 1.ML  ekipa Sokola domaćin je dosta jakoj ekipi Dinama iz Domašinca , a mladoj ekipi domaćina dobro bi došao poneki bod nakon dva početna posrtaja.

Utakmica se igra u 06.09.2015 (nedjelja) u 17,00 sati , a sude Juras ,Šupljika ,Sukanec ,delegat Krhač.

 

U 2.ML ima najviše naših predstavnika. Već u subotu u 17,00 sati na svom igralištu u Štrukovcu igrači Hajduka Vindije  dočekuju ekipu Trnovca.

. Sude : Ružić , Žerdin , Novak delegat Lesjak.

U gradskom derbiju u Peklenici sastaju se Plavi sa Murom iz Hlapičine i svakako bi bilo interesantno pogledati taj susret.  Tradicionalno je to gradsko rivalstvo , a igrači Plavih su još uvijek bez pobjede no Muraši se sigurno neće olako predati. Zato očekujemo lijepu i dinamičnu utakmicu koju ćemo i mi pratiti. Utakmica se igra u nedjelju 06.09.2015 u 17,00 sati.

Sude Horvat , Mesarić ,Šajnović delegat Bacinger.

  • U 3. ML Torpedo nakon dobre utakmice i neriješenog rezultata  sa Podturnom sigurno će protiv Dinama iz Žiškovca htjeti uknjižiti tri boda. To bi bio još jedan dodatni impuls ekipi Stanka Tota. Sude : Mesarić , Fodor , Kolarić delegat Zadravec.

 

Mladi igrači Rudara ove subote u 1.HNL ligi središte Sjever gosti su u Varaždinu protiv istoimene ekipe. Kategorije U-10 , U -12 i U-14 igraju u subotu 15.06. u 10,00 sati.

Ekipa U-10 koja se takmiči u Županijskoj ligi limača u subotu u 14,00 sati dočekuje na Šuderki ekipu Omladinca iz Novog Sela Rok.

Najmlađi početnici U-8 u Zasadbregu u 12,00 sati pokušati izboriti nove bodove protiv ekipe Poleta iz SmnM.

Mlađi pioniri u skupini A gostuju u Štrukovcu u nedjelju u 11,00 sati protiv ekipe Hajduk Vindija.

Juniori Plavih u subotu u 17,00 sati gosti su kod ekipe ŠN Sveti Juraj na Bregu.

 

 

(Z. Rihtarec)