DEBAKL MLADOSTI U SRAZU S JADRANOM

Jako težak poraz doživjeli su igrači Mladosti iz Selnice  na svom terenu u srazu sa  ekipom Jadrana iz Štefanca. Sva je sreća da se prvenstvo sve više približava kraju pa će tako rukovodstvo kluba tijekom ljetne stanke imati vremena poduzeti određene korake u poboljšanju kadra ekipe.

09

Mladost se momentalno nalazi na 10. mjestu sa 12 bodova. Ono što upada u oči je  to da su druga ekipa po broju primljenih golova, čak 96. Jedino čija mreža se više puta tresla je  ekipa Paraga sa 192 primljena zgoditka. Upravo u slijedećem kolu Mladostaši su gosti  kod njih pa je i to prilika da se barem malo umanji taj loš omjer golova.

02

Što se tiče same utakmice sa Jadranom tu se nema što puno reći, jednostavno pobijedila je bolja ekipa. Devet golova završilo je u mreži Mladosti , a čast domaćina počasnim zgoditkom spasio je Vjeran Šprajc. Koliko je utakmica bila fer i korektna pokazuje podatak da opomenutih igrača nije bilo.

04

MLADOST /S/ – JADRAN /Š/    1:9  (1:5)

3.ML                                                                                     24.kolo

29.05.2016.god,                                                                 Selnica

Sudac: Goran Koprivec (Čakovec)                                   delegat: Mladen Puklavec

Gledatelja 70

08

MLADOST /S/: Novosel ,M.Debelec ,(’46.Ključević) , Kozar ,T.Debelec , Stojko ,Perčić ,Tomašić ,Šprajc ,Šardi (’80.Matoša) Horvatić ,Levačić (’46 Novak)pričuve: Ključević ,Matoša ,Novak , Hertarić trener: Marijan Moharić

JADRAN /Š/: Šimunić(’46.Kamenić) Novak(’52.Donoša) Dokleja ,Klinec ,Štefičar , Kranjčec ,Herceg , Mlinarić ,Štampar ,Anderlin(’46.Lončarić) ,Horvat pričuve: Kamenić, Lončarić ,Donoša : trener Davor Jambrošić

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

01

03

05

06