Davis Cup: Velimir Zovko objavio sastav za susret protiv Belgije u Varaždinu

Susret tzv. Qualifier faze Davis Cupa protiv Belgije Hrvatska će 3. i 4. veljače 2024. odigrati u Varaždinu. Ulaznice uskoro u prodaji

ZAGREB, 5. siječnja – Izbornik hrvatske reprezentacije Velimir Zovko poslao je prvu nominaciju našeg sastava za susret protiv Belgije u tzv. Qualifier fazi Davis Cupa. U postavi su Borna Gojo, Duje Ajduković, Marin Čilić, Ivan Dodig i Mate Pavić, što jamči da će Hrvatska u Varaždinu 3. i 4. veljače igrati u jakoj postavi.

“Svi naši najbolji igrači stavili su se na raspolaganje, a u prvoj nominaciji su Gojo, Ajduković, Čilić, Dodig i Pavić. Kao što je poznato, to ne mora biti konačna lista, jer pravila dopuštaju promjenu tri imena u odnosu na današnju nominaciju, ali sigurno je da ćemo u Varaždinu igrati u vrlo jakoj postavi”, rekao je Zovko, kojem će ovo biti premijerno vođenje reprezentacije koju je preuzeo od Vedrana Martića.

Belgijski sastav također će biti objavljen danas.

Prvog dana, u subotu, početak će biti u 14, a dan potom, u nedjelju, u 13 sati. U subotu su na rasporedu dva pojedinačna meča, a u nedjelju program počinje okršajem parova te se nastavlja dvama pojedinačnim mečevima.

Ulaznice će biti u prodaji uskoro, a bit će ih moguće kupiti za određeni dan ili u kompletu.

(Hrvatski teniski savez, foto: Mario Čuzić/HTS)