Darko Rob-Robson, trener Torpeda: U derbiju kola na lidera idemo otvoreno i napadački

U subotu 12. rujna odigrati će se derbi susret 3. međimurske lige. Domaćin Torpedo iz Križovca ugošćuje trenutno vodeću momčad Pušćine koja ima 12 bodova kao i Torpedo, no utakmicu manje. Isti broj bodova imaju još dvije ekipe i to Dubrava i Jedinstvo (NSD) pa je velika gužva na vrhu prvenstvene ljestvice.

Ova utakmica privući će veliki broj gledatelja jer Torpedo pod vodstvom iskusnog i prekaljenog nogometnog stratega Darka Roba-Robsona postiže izvrsne rezultate i opet je jedan od kandidata za prvaka i plasman u viši rang natjecanja.

Povodom toga obavili smo kratki razgovor s popularnim i neuništivim Robsonom koji uvijek ostaje dosljedan sebi. Na naše pitanje što očekuje od subotnjeg derbija i kakvu će taktiku primijeniti rekao je:

„Kod mene kalkulacije ne prolaze. Tako učim i svoje igrače da shvate kako svaku utakmicu, bez obzira na protivnika, trebaju igrati maksimalno angažirano i s velikom željom za pobjedom. Ja osobno oko utakmice nemam nikakve dvojbe iako nam dolazi jedna od najboljih ekipa u ligi i trenutni lider. Stoga ćemo igrati kao i uvijek otvoreno i napadački s ciljem da susret dobijemo.“

Ili na štitu ili pod njim, završio je Darko Rob najavu ove utakmice koja će privući pozornost svekolikog nogometnog puka.

(R. Tomanić. foto: TT, arhiva Muralista)