DARKO ROB – ROBSON NIJE VIŠE TRENER PLAVIH, NASLIJEDIO GA JE BRUNO MESARIĆ

Poznati nogometni trener iz Murskog Središće Darko Rob – Robson koji je u svojoj bogatoj karijeri vodio nekoliko međimurskih klubova i to u visokim rangovima takmičenja više nije trener Plavih iz Peklenice. Kako doznajemo, danas u večernjim satima razišao se sa klubom, a razlog je najvjerojatnije njegova dvomjesečna suspenzija koju mu je izrekla Disciplinska komisija Međimurskog nogometnog saveza, a možda i poraz u zadnjoj utakmici u D. Koncovčaku.

img_7067-kopija

U današnjem službenom glasilu Međimurskog nogometnog saveza Gool objavljeno je da se Darko Rob kažnjava po čl. 88 DP HNS-a  s 2 (dva) mjeseca obavljanja dužnosti – do 29.12.2016. Kažnjen je zbog verbalnog delikta na utakmici s Hajdukom iz Brezja kada je na neprimjeran i nesmotren način doviknuo svojem igraču da pazi na protivničkog igrača, inače Brazilca. Napomenimo da se Rob istog trenutka ispričao delegatu, a nakon utakmice i igraču Hajduka Vinicius Almeida Moreiri koji je ispriku prihvatio.

img_9746

Disciplinska komisija također je donijela odluku da se NK PLAVI  Peklenica kažnjava po čl. 88 DP HNS-a novčanom kaznom u iznosu od 1.000 kuna zbog vrijeđanja gostujućeg igrača  Vinicius Almeida Moreire na istoj utakmici od strane gledatelja u Peklenici.

Roba će na klupi Plavih naslijediti Bruno Mesarić koji je ujedno i igrač u ekipi.

(rt, foto Tin Tomanić)