Četvrtfinale Međimurskog nogometnog Kupa

Utakmice četvrtfinala Kupa Međimurskog nogometnog saveza igraju se u srijedu 3. travnja od 17 sati . Sastaju se slijedeći klubovi: Hodošan – Međimurje, Hajduk (Brezje) – Polet (Sveti Martin na Muri), Nedelišće – Rudar i Mladost (Sveta Marija) – Polet (Pribislavec).

U Hodošanu domaćin, član 1. Međimurske lige, dočekuje drugoligaša Međimurje koji je apsolutni favori . Sve osim pobjede čakovčana bilo bi iznenađenje, međutim Hodošan se ima pravo nadati jer je pred sedam godina već jednom izbacio svojeg gosta. Pogotovo ako će Međimurje izvesti kombiniranu ekipu jer ima u subotu važnu utakmicu u Lučkom.

Slično bi trebalo biti u Brezju kamo dolaze trupe Marija Kovačevića koje gaze sve pred sobom. Svojim sumještanima predstavit će se Dejan Mezga , član Poleta, čija kuća se nalazi nedaleko igrališta. Naravno Hajduk zahvaljuje Poletu što je pristao na zamjenu domaćinstva.

Nešto neizvjesnije biti će u ostale dvije utakmice.

Nedelišće u svojoj povijesti ima izvrsne rezultate u kupu, k tome je domaćin i naravno favorit. Međutim Rudar koji je loše startao u prvenstvu neće se predati jer u kupu popravnog nema. Zanimljivo je da će se isti protivnici naći u subotu na istom mjestu u sklopu prvenstvene utakmice 4 HN.

U Svetoj Mariji u ogledu dva županijska prvoligaša Mladost dočekuje Polet iz Pribislavca koji je na prvenstvenoj tablici tri boda iza domaćina. Stoga su u utakmici dva kluba približne kvalitete moguća sva tri znaka.

(tekst Miljenko Dovečer, foto zr, arhiva Muralista)